Most kezdem a dolgokat, megvan a kezdő átmozgató edzéstervem, már csak 1 dolog nem csillámlik?
Figyelt kérdés
van teszem azt, valamiből 3*12 az ismétlés, akkor 1-2 perc pihenőkkel lenyomom a 3*12-t, vagy lenyomok egy gyakorlatból az 1 ismétlést, aztán végig az összes, majd előröl kezdve még 2*?2015. júl. 31. 15:37
1/7 anonim válasza:
Én azt nem értem, amit te nem értessz. 3*12 azt jelenti, hogy 12 ismétlés-> 1perc pihenő-> 12 ismétlés-> pihenő-> 12 ismétlés
2/7 A kérdező kommentje:
mit nem értesz?
12 fekve, 12 guggolás, 12 kutyafüle aztán előrröl, vagy 12 fekve, 12 fekve, 12 fevke
2015. júl. 31. 16:08
3/7 anonim válasza:
Attól függ köredzést csinálsz-e. Gondolom nem, szóval megcsinálod a guggolást. 12 ism, pihi 12 ism, pihi, 12 ism, pihi, majd mész fekvenyomni,
4/7 A kérdező kommentje:
és köredzés miben más, mint így?
2015. júl. 31. 16:13
5/7 A kérdező kommentje:
am nekem eddig az volt a logikus, csak megkérdezte egy srác teremben, hogy miért nem tudom le egyben 1 gyakorlatból a 3 ismétlést, miért jó nekem, hogy fel alá kell mászkálnom a teremben.
2015. júl. 31. 16:14
6/7 A kérdező kommentje:
mrt, hogy zavarja őket a koncentrálásban, hogy én mászkálok.
2015. júl. 31. 16:15
7/7 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=ZGjWqPR9yqM&ab_channel=fittl..
Köredzésben különféle gyakorlatok lehetnek, az a lényege hogy nem pihensz, egyik helyről mész a másikra, a legoptimálisabb ha körbe vannak az eszközök, mert akkor a sétával sem megy el idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!