Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi számít nagy sulynak?

Mi számít nagy sulynak?

Figyelt kérdés
sziasztok 14éves vagyok és elkezdtem már pár hónapja itthon edzeni..de aztan vettem súlyokat rudat..és hallottam arrol h megallsz a növésben ha ilyenkorban nagy sulyokkal eddzel..de mi számit nagy sulynak? mer nem akarok megállni a növésben 170cm vok

2015. aug. 7. 15:57
 1/6 - palilaci - ***** válasza:

Amivel 15-20 ismetlest szabalyosan vegre tudsz hajtani az nem szamit nagy sulynak.

Helyedben inkabb sajatsulyos gyakorlatokra koncentralnek es csak kiegeszitesnek csinalnam a sulyzosat 1-2 evig.

2015. aug. 7. 16:01
 2/6 anonim válasza:
HRmax 80%-a felett, mikor nem tudsz aerob módon munkát végezni, az igen nagy súly! De nem félj attól, hogy megállsz a fejlődésben, hiszen majd ráérsz akkor változtatni az edzésen, ha véletlenül ez bekövetkezne! Addig ne parázz rá, csináld csak szépen! A kajára is figyelj! Sok sikert kívánok!
2015. aug. 7. 16:25
 3/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocsánat, csak most látom, hogy 14 éves vagy. Ebben az esetben óvatosan, mert a túlságosan kötött izomzat képes gátolni a hoszirányú növekedésben! Jól mondja az első hozzászóló! Inkább a saját testsúlyos edzést részesítsd előnyben! Azzal is szép eredményt lehet elérni! Hajrá!
2015. aug. 7. 16:27
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm h ilyen gyorsan valaszoltatok..igen figyelek az étkezésre is..az edzéseimben bicepsz tricepsznél edzésénél használok sulyokat (15kg) a vállamal igen nehéz mert akárhogyan bemelegitek mindeig ropog..de a többi testrész edzését sajáttestsulyos gyakorlatok teszik ki..azt nem tom mennyi idő mire a csontvégek elcsontontosodnak ezáltal lezárul a növekedés
2015. aug. 7. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
A kötött izomzat az elsősorban a nyújtástól függ, focisták meg egyéb sportolók is szoktak extrém kötöttek lenni. Sőt eleve ha teljes a mozgástartomány nem a gyakorlatban(magyarán ízületet nem feltétlenül kell kinyújtani pl.), hanem az izom összehúzódása és lenyúlása teljes az magában foglal egy negatív nyújtó fázist is ha gondolkodsz.
2015. aug. 7. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:

kislányok meg azt adják be egymásnak, hogy akinek átszakad a szűzhártyája, az megáll a növésben, de az ilyenek csak városi legendák...

de ha érdekel, tudok még párat, a cigi is megállít a növésben, a marihuána is, a túl sok maszturbáció is, de szerintem a facebook is...

2015. aug. 7. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!