Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tavaly óta 7cm-t nőttem, most...

Tavaly óta 7cm-t nőttem, most 173vagyok. Ha elkezdek heti 3-szor 3-5kg-val bicepszre gyúrni itthon, és vállra 2-3-al, ez befolyásolhat a növésben? És mi számít nagy súlynak? 16/F vagyok,173cm, és 60kg.

Figyelt kérdés
Mert fekvenyomva ki tudok nyomni 35kg-t, tudom nem sok, de edzés nélkül próbáltam. Azért kérdem a nagy súlyt, mert az van mindig írva hogy kis súllyal, és gerincet kímélve. A bicepszre edzés állva, vagy ülve hatással van a gerincemre? Vagy a váll gyakorlatok, állva?
2010. jan. 25. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:

a növés az genetika

a gyúrástől csak szélességben nősz, nem magasságban

2010. jan. 25. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Hülye kérdés.

Ezek számadatok amit mondtál, hogy mennyivel bicepszeze meg vállazol. Köze nincs ahhoz hogy mennyit fogsz vagy nem fogsz nőni. A tested nem tudja hogy te 5 kilóval bicepszezel.

Nagy súlynak az számít, ha a 6-8. ismétlést már nagyon nehezen tudod megcsinálni.

2010. jan. 25. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:

az izmok gátolják a növekedést "okosok"!

bár sztem 16évesen te már nem nősz olyan sokat szoval nyugodtan gyurhatsz.

a nagy suly meg olyan dolog hogy mindenkinek más a nagy.

én pl kinyomok 120 kg is nekem az sem tul nagy.neked az gondolom oráis lenne.

és eléggé megterheli a hátat gerincet is legalábbis én ezt tapasztalom nem tudom más hogy van vele.

2010. jan. 25. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló!

Ki beszélt arról hogy "Igen, gyúrjál csak attól fogsz nőni"

"Okos" gyerek...

2010. jan. 25. 21:17
 5/9 anonim ***** válasza:

a sport helyesen végezve egészséges,én személyi edzőként 14 éves kor felett szoktam javasolni a sulyzós edzést,nyugodtan edzhetsz nagyobb súlyokkal is,ha ki tudod nyomni a 35 öt,akkor menj terembe és azzal nyomj

itt mindent megtalálsz: [link]

2010. jan. 26. 00:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy hiába linkeli az ember a Body Builder-t, a többség mégse olvassa el, mert sokak szerint "kokszosoldal".
2010. jan. 26. 10:42
 7/9 anonim ***** válasza:

21:11 vok

21:17 én nem azt mondtam hogy a gyurástol nőni fog b*zdmeg hanem pont ellenkezöleg ha gyurás nélkül még 10cm-et nőne de gyur akkor meggátolják a növekedésben az izmok és még feleannyit se fog

te igen okos...elöször értelmezni kéne amit mondok

2010. jan. 26. 17:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Te nem érted.

Miért írtad nekünk korábban hogy "okosok".

Én vagy a másik 2. nem mondta azt hogy" A gyúrástól nősz".

MErt úgy jött le az egész, mintha te azért "okosozol", mert mintha ezt monduk volna.

Ne legyél már barom.

2010. jan. 26. 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:

bocs ha rosszul irtam le.

na azt akartam mondani hogy a gyurás legfeljebb csak visszafog a növésben remélem igy már világos.

2010. jan. 27. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!