Tavaly óta 7cm-t nőttem, most 173vagyok. Ha elkezdek heti 3-szor 3-5kg-val bicepszre gyúrni itthon, és vállra 2-3-al, ez befolyásolhat a növésben? És mi számít nagy súlynak? 16/F vagyok,173cm, és 60kg.
a növés az genetika
a gyúrástől csak szélességben nősz, nem magasságban
Hülye kérdés.
Ezek számadatok amit mondtál, hogy mennyivel bicepszeze meg vállazol. Köze nincs ahhoz hogy mennyit fogsz vagy nem fogsz nőni. A tested nem tudja hogy te 5 kilóval bicepszezel.
Nagy súlynak az számít, ha a 6-8. ismétlést már nagyon nehezen tudod megcsinálni.
az izmok gátolják a növekedést "okosok"!
bár sztem 16évesen te már nem nősz olyan sokat szoval nyugodtan gyurhatsz.
a nagy suly meg olyan dolog hogy mindenkinek más a nagy.
én pl kinyomok 120 kg is nekem az sem tul nagy.neked az gondolom oráis lenne.
és eléggé megterheli a hátat gerincet is legalábbis én ezt tapasztalom nem tudom más hogy van vele.
Utolsó válaszoló!
Ki beszélt arról hogy "Igen, gyúrjál csak attól fogsz nőni"
"Okos" gyerek...
a sport helyesen végezve egészséges,én személyi edzőként 14 éves kor felett szoktam javasolni a sulyzós edzést,nyugodtan edzhetsz nagyobb súlyokkal is,ha ki tudod nyomni a 35 öt,akkor menj terembe és azzal nyomj
itt mindent megtalálsz: [link]
21:11 vok
21:17 én nem azt mondtam hogy a gyurástol nőni fog b*zdmeg hanem pont ellenkezöleg ha gyurás nélkül még 10cm-et nőne de gyur akkor meggátolják a növekedésben az izmok és még feleannyit se fog
te igen okos...elöször értelmezni kéne amit mondok
Te nem érted.
Miért írtad nekünk korábban hogy "okosok".
Én vagy a másik 2. nem mondta azt hogy" A gyúrástól nősz".
MErt úgy jött le az egész, mintha te azért "okosozol", mert mintha ezt monduk volna.
Ne legyél már barom.
bocs ha rosszul irtam le.
na azt akartam mondani hogy a gyurás legfeljebb csak visszafog a növésben remélem igy már világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!