Szerintetek 17,5 évesen 1 év otthoni edzés, huzódzkodás, fekvőtámasz, gugolás stb, jó eredmény?
Figyelt kérdés
Bicepsz-34cm , Comb-49cm , Hát-43cm , Derék-73cm , Mell-98cm , 176cm magassás , 66kg testsúly.2015. aug. 7. 12:03
21/30 anonim válasza:
Ha normális/nem kötekedő hangnemben írtad volna, hogy szerinted nem jó, biztos nem vette volna beszólásnak a kérdező, és én sem gondolnám azt, hogy irigykedsz, mert te sehogy nem nézel ki.
22/30 anonim válasza:
Attól még, hogy egy év alatt lehetséges ennél többet is fejlődni miért kell egyből leszólni? A srác már így is jobb formában van az emberek kb 95%-ánál, vannak itt a gyakorin akik 1 év alatt nem fejlődtek semmit szóval nem értem miért kell leszólni.
23/30 A kérdező kommentje:
Nem gond fiuk ne foglalkozzatok vele:) BBKristof - köszi igyekszem napról napra jobb lenni :) Boss-köszi hogy kiálsz mellettem de felesleges a feszültség :)
2015. aug. 7. 17:46
24/30 A kérdező kommentje:
Palilaci- igaz hogy before kép de csak szépen megkérdeztem hogy szerintetek jó uton haladok még ha ottoni edzést is csináltam, ennyi lenne az egész semmi több :)
2015. aug. 7. 17:49
25/30 anonim válasza:
Azért láttam már képet -palilaci- formájáról, elég jó forma, szóval nem irigykedik!
26/30 A kérdező kommentje:
Hát gratula neki is akkor sok sikert :)
2015. aug. 7. 18:38
27/30 - palilaci - válasza:
Hat azert a jo forma eleg eros tulzas.
Aki pedig edz, nem az atlagemberhez kene hasonlitani.
De igen jo uton haladsz csak szerintem ez egy ev alatt atlagos testalkatbol keves. Jo szaraz gyerek vagy ez teny de semmi extra. Helyedben nekimennek egy 8 honapos tomegelesnek alapgyakorlatokkal na utanna tuti jol neznel ki mert a genetikad elegge jo.
28/30 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot haver :) Kiprobálom akkor amugy is akartam a tömegnövelőt kiprobálni :) Hát remélem elég jó csak kaja, kaja, kaja, meg persze edzés és minden okés lesz :)
2015. aug. 9. 00:58
29/30 - palilaci - válasza:
Nemnem. a tömegnövelés nem attól lesz az, hogy megveszel vmi szart hanem, hogy kalóriapluszban kajálsz. A tömegnövelő nem a tömeged növeli hanem edzés után visszatölti a glikogént. Persze a ződzsumbó 220grammos adagja napi 2-3x szépen hízlal zsírban. Edzés utánra veszel egy fehérjét meg egy gyors felszívódású szénhidrátot. 1 adag fehérje+50g gyors ch kész a "tömegnövelő". Reggelire meg tudod enni a fehérjét zabbal.
30/30 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi szépen a tanácsot :)
2015. aug. 9. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!