Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek 17,5 évesen 1 év...

Szerintetek 17,5 évesen 1 év otthoni edzés, huzódzkodás, fekvőtámasz, gugolás stb, jó eredmény?

Figyelt kérdés
Bicepsz-34cm , Comb-49cm , Hát-43cm , Derék-73cm , Mell-98cm , 176cm magassás , 66kg testsúly.

2015. aug. 7. 12:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Mi bajod van?

Senki nem mondta, hogy jó eredméy.Te viszont még erre a "nullára"is irigykedsz.

#10Körbe szokták mérni.

2015. aug. 7. 12:52
 12/30 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, kezdj el tolódzkodni.
2015. aug. 7. 13:24
 13/30 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy csináld hogyha élvezed. Mindig bővítsd a tudàsod az edzéssel, kajával kapcsolatban és tovább is fogsz fejlődni.
2015. aug. 7. 13:31
 14/30 A kérdező kommentje:
Palilaci - ha te mondod elhiszem, tudom hogy nem nagy eredmény de kiváncsi volnék rá te hogy nézel ki, hogy igy másokanak beszólogatsz !
2015. aug. 7. 13:31
 15/30 A kérdező kommentje:
BBKristof - Köszi, a tolódzkodást már nagyon rég csinálom de köszi a tippet:)
2015. aug. 7. 13:35
 16/30 A kérdező kommentje:
Amugy már lassan 1 hónapja hogy járok edzőterembe is szerintem érdemesebb lenne már oda járni, az étrendem rendben van, még arra gondoltam hogy étrendkiegészitővel feldobhatnám.
2015. aug. 7. 13:37
 17/30 anonim ***** válasza:
Itt az ideje, hogy tükör elé állj és próbálj megtanulni feszíteni. :D Próbáld meg széthúzni a hátadat feszítéskor, ne nyomd így össze a trapézizmod, mert sokat ront a látványon. :D
2015. aug. 7. 15:02
 18/30 - palilaci - ***** válasza:
23%

Mire irigykedjek? Ez meg egy év alatt nulla. Ha vergodtok ha nem. Mondjuk ha anorexias szintrol indult jonak mondhato. De mivel csesztett before kepet feltolni hogy tudja illusztralni a fejlodeset? Ez igy csak magamutogatas, semmi tobb.

Attol meg hogy a srac testzsirja 4%kal kevesebb mint az enyem nem jobb forma.

De birom az ilyet. Ha valaki negativ kritikat mond masrol "biztos irigy". Jo kis szar kozhely. Bemesz a kajaldaba eled tolnak valami fost nesze edd meg. De ne mondj rola semmi negativat ha nem tudsz jobbat. Anonim senkiknek meg biztos nem fogok pozolgatni bocsi sracok. Annal kicsit tobbre tartom magam.

2015. aug. 7. 15:28
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
A hangnemről van szó, nem a negetív kommentről,f.aszfej.
2015. aug. 7. 15:40
 20/30 - palilaci - ***** válasza:

Jo nagy pofad van hallod.

Milyen hangnemrol beszelsz? Aki itt bunko az te vagy haver. Nem en kezdtem el szemelyeskedni hanem te. Ha valami bajod van ne itt jatszd az agyad es ne offolgass, hanem gyere privatba ott megbeszeljuk.

2015. aug. 7. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!