Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek nagy baja lehet a...

Szerintetek nagy baja lehet a karomnak?

Figyelt kérdés

Egy ideje edzőterembe járok !!!

És nem igazán volt edzésterv stb. csak úgy edzegettem magamnak !

Aztán elkezdett izomlázam lenni, amire elég keményen rádolgoztam tegnap !!! :/

Ma pedig arra ébredtem, hogy nagyon fáj a tricepszem alatti rész, a karomat nem is tudom behajlítani 90 foknál jobban !!!

Amikor hajlítanám a karom olyan érzés mintha feszülne benne az izom, ha megnyomom azt a részt annyira nem fáj, csak akkor amikor hajlítanám a karom !

Segítsetek pls, hogy mi lehet.

Csak megterheltem ?

Menjek orvoshoz ?

Előre is köszönöm a válaszokat !!!

2015. aug. 6. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
34%

Anélkül, hogy bármi ismereted lenne a gyakorlatok helyes elvégzéséről, vagy hozzászoktattad volna az izmaidat ízűleteidet, beleugrottál a közepébe, de még azt is véletlenszerüen... Gratulálok... Örülhetsz, ha nem nyomorodtál le egész életedre...

Tiéd a mai Darvin díj...

2015. aug. 6. 13:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Izomlázra meg nem edzünk rá... Soha...
2015. aug. 6. 13:41
 3/10 A kérdező kommentje:
De légyszi azt mond meg, hogy mi baja lehet a karomnak !!!
2015. aug. 6. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Jajj, azért ne túlozzunk már. Semmi bajod nem lesz, vársz pár napot, pihenteted.Valószínűleg csak túlerőltetted és begyulladt. Kenegesd lóbalzsammal vagy valami gyulladáscsökkentő krémmel amit találsz otthon. Aki ezen nem megy keresztül az még sosem edzett igazán. Eleinte mindenki szuperhősnek érzi magát és eddz agyba-főbe, aminek általában ez a következménye :D
2015. aug. 6. 13:56
 5/10 A kérdező kommentje:

Utolsó :)

Nagyon köszi az értelmes/megnyugtató válaszod!!!

Egy ilyen választ vártam, nem olyat aki lehülyéz kapásból !!!

Mindenki volt kezdő és tudatlan !

Köszi mégegyszer :D

2015. aug. 6. 14:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmi baja nincs a karodnak. Én hasonló helyzetben voltam, de nekem csak a saját test súlyos edzésnél szokott ilyen lenni. Elég hülyén nézz ki hogy nem tudod be hajlítani a karodat , úgy kell sétálni meg minden... Tudom nekem is ilyen volt. Párnapig ilyen is lesz... Megoldás pedig egyszerű rá kell edzened , nekem így másnap semmi baja nem volt. De minden edzésnél kelő képen nyújts/melegíts mert ha nem akkor ez lesz.
2015. aug. 6. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Leírás alapján nem tűnik komolynak, az hogy feszül az izom betudható annak is, hogy nem nyújtottál. Egyébként az ízületi fájdalom egyáltalán nem normális, jó lenne ha kicsit tudatosabban állnál hozzá a dolgokhoz.
2015. aug. 6. 15:57
 8/10 A kérdező kommentje:

Már a reggil helyzet óta valamivel jobb lett!!!

Már megtudom érinteni a fejem !

Reggel csak 90 fokos hajlításra volt képes...

Vettem be egy kis gyulladás csökkentő gyógyszert, valószínű, hogy annak köszönönhető ez az eredmény !!!

2015. aug. 6. 18:30
 9/10 anonim ***** válasza:
ez az, nyugtassátok, meg biztassátok csak, hogy továbbra se nézzen utána semminek, aztán a végén rokkanjon csak tényleg le...
2015. aug. 6. 18:49
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó !!!

Miért szerinted ezek után nem fogok tanulni a hibáimból ?

Egy csomó oldalon viták folynak, hogy izomlázra lehet-e még rádolgozni !!!

De most már megtapasztaltam a saját "bőrömön" hogy nagyon nem tanácsos ráedzeni !

2015. aug. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!