Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy legyen az aerob? Lehet...

Hogy legyen az aerob? Lehet egyáltalán ha kondizok mellette?

Figyelt kérdés

Kb 178-180 cm,98 kg vagyok(a súly az úgy van mérve,hogy volt rajtam cipő meg ruha,bár nem hiszem,hogy sokat változtatna rajta)

Heti háromszor szoktam edzeni,hétfő-mell és bicepsz,szerda-hát és láb,péntek-váll és tricepsz,emellett pedig szálkásító diéta szerint eszek,viszont nem tudom az aerobot.Amikor nincs edzés olyankor kocogjak 20-30 percet vagy elég az edzés meg a kaja?

2015. aug. 6. 10:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Kardiózhatsz minden nap, bár a testrészek elosztása nem valami jó. Hát és láb együtt? Két legnagyobb testrész, legösszetettebb gyakorlatokkal(jó esetben..)
2015. aug. 6. 10:49
 2/2 anonim válasza:
Én általában heti négyszer edzek kondiban, először súlyzós edzés, majd a végén 40 perc aerob. 20 percet szoktam ellipszis trénerezni és 20 percet sétálok a futógépen felfele. De ha neked kényelmesebb, azokon a napokon mikor nem edzel, elmehetsz futni,ahogy te is írtad vagy biciklizhetsz, az a lényeg,hogy az aerob edzés minimum 40 perc legyen. 17/L
2015. aug. 6. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!