Hogy egyek éjszakás szolgálatban, ha mellette kondizok és normálisan eszek)?
Hali
Eddig úgy ettem éjszakás műszakba mintha nappal lenne 2-óránként megcsináltam a 300g csirkémet 125g rizs adagomat+banán és a 12óra végére túrómat+ joghurttal megettem, DE mindig fájt a hasam olyan hasgörcseim voltak és sajna ki is jött sokszor a kaja :S meg előtte sajnos nem tudok pihenni mert sulim van ezek a szolgálatok havi 2x-3x vannak mert még tanuló vagyok de mi lesz 2hónap múlva mikor heti 2 éjszakai műszakom lesz ott ráadásul még wc-re sem tudok elmenni normálisan mert sokan lesznek.
Vagy most fokozatosan szoktassam rá a hasam ilyen nehéz kajára vagy ti hogy csináltátok?
21/L
Hát épp ez az :S
Vmeik nap is volt ilyen esti szolgálat mondom most nem eszek sokat hátha jobb lesz lecsökkentettem az egész adagomat a felére és hát ugyanúgy fájt a hasam+még éhes is voltam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!