Melyik vádli gyakorlatra helyezzem a hangsúlyt ha elölről viszonylag testesnek néz ki a vádlim, viszont oldalról ehhez képest lapos?
Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 00:13
1/8 anonim válasza:
Ülő leginkább és lábfej befele fordítva.
2/8 HarciCsiga válasza:
Most kovez meg Beka de ezt en pont dorditva tudom az ulo szelesiti sipcsont felol nezve az alo meg oldalrol nezve (de valojaban szerintem csak tomeg kell ra osszesegeben)
3/8 anonim válasza:
Én tapasztalatból írtam, nekem az ülő jobban megdolgoztatja a soleusomat mint a gastrocnemiusomat.
4/8 anonim válasza:
Bár ez is ilyen értelmezéstől függő dolog, mert más lehet a vádlink felépítése. Nekem a soleus látványosan felfut oldalt a térdhajlatomig.
5/8 *Glissade* válasza:
Én örülnék ha az én vádlim egy irányból is testes volna. ;)
6/8 anonim válasza:
Csináld mind kettőt főként befelé fordított lábfejjel, és ne 80 kilóval rugózz, hanem a vádli izmodat húzd össze mint amikor be akarod görcsöltetni.
7/8 anonim válasza:
Szegény Glissade :( , megkérjem Szintol Jóskát hogy szúrjon bele egy kis olajat?
8/8 *Glissade* válasza:
Nem olaj kell nekem oda, hanem izom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!