Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Minek lábazzak?

Minek lábazzak?

Figyelt kérdés
A nagy lábizom szerintem nem néz ki jól. Természtesen nem célom sem testépítőversenyen részt venni, sem a hardcore testépítők elvárásainak megfelelni(tehát ha vki nyominak meg hülyének tart, az számomra nem érv).

2015. júl. 21. 18:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Akkor ne lábazz
2015. júl. 21. 18:51
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert láb nélkül jobban nézel ki?:DD

Csinálj amit akarsz.

2015. júl. 21. 18:56
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
és egy kidolgozott felsőtest veréb lábakkal szerinted hogy néz ki?
2015. júl. 21. 18:58
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem menő dolog, ha van akkora erő a lábadban, hogy elbírsz ilyen 150-180 kg-ot. :)

És nem feltétlen kell a lábnak külön napot tartani.

Lehet úgy megedzeni a lábat, hogy inkább csak erőre menj rá(pl. erőemelő alacsony ismétlésszámú edzéstervvel, pl. 5x5, 3x5), ehhez elég kevesebb idő, és a lábad se lesz akkora, mintha kicsinálnád minden edzésen magas(abb) ismétlésszámmal és szériákkal.

De őszintén szólva, az átlagembert már azzal legyűröd, hogy elmész egyáltalán edzeni súlyokkal.

Az, hogy a lábat kihagyod, a te saját döntésed.

Szóval ha téged nem érdekel, akkor nincs vele semmi baj.

2015. júl. 21. 19:12
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert muszáj!
2015. júl. 21. 19:56
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Kathi Béci szerintem fel fog hívni! Bélaaaaaa. Mi van bu*i vagy? :'D
2015. júl. 21. 20:19
 7/22 anonim ***** válasza:
Szerintem se néz ki jól az aránytalanul izmos láb. Viszont én azt vettem észre, hogy ahogy nőtt a tömegem az edzéstől, a combom is vastagodott, pedig nem is edzettem rá. Inkább csak az alsó lábszáram szeretném vastagítani, de azt meg nehéz.
2015. júl. 21. 20:28
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Először is: melyik az a lábizom?

Másodszor: a tested nem fog neki örülni ha egy aránytalanul nagy izomtömegű felsőtestet pálcikàkon kell cipelnie. A térded főleg morcos lesz

2015. júl. 21. 20:45
 9/22 anonim ***** válasza:
mert, ha össze vissza edzed az izmaidat hosszútávon olyan tartásbeli deformációkat okozhatsz magadnak, amik hosszú évek gyógytornára járással, vagy esetenként sehogy nem kijavítható.
2015. júl. 21. 20:48
 10/22 - palilaci - ***** válasza:
100%

Bicepszre minek edzel ha a tricepszed adja a karod tömegének 2/3át?

Ha gyenge, izomtalan a lábad hiába van szekrény hátad, meg 50es pajszerod. Gyenge szar vagy. Valamit fel kell emelni a földről stb. erős láb nélkül nem fog menni. Ha meg valaki csak poénból rád ugrik hogyan állsz fel vele? :D Sose értettem... pedig utáltam lábazni, aztán megszerettem mert lábázásnál ölöd meg igazán magad. Nekem a has a mumusom, de mégis edzek rá, mert elengedhetetlen az erős hasfal. Ha edzel, edz mindenre.

2015. júl. 21. 20:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!