Minek lábazzak?
Mert láb nélkül jobban nézel ki?:DD
Csinálj amit akarsz.
Én szerintem menő dolog, ha van akkora erő a lábadban, hogy elbírsz ilyen 150-180 kg-ot. :)
És nem feltétlen kell a lábnak külön napot tartani.
Lehet úgy megedzeni a lábat, hogy inkább csak erőre menj rá(pl. erőemelő alacsony ismétlésszámú edzéstervvel, pl. 5x5, 3x5), ehhez elég kevesebb idő, és a lábad se lesz akkora, mintha kicsinálnád minden edzésen magas(abb) ismétlésszámmal és szériákkal.
De őszintén szólva, az átlagembert már azzal legyűröd, hogy elmész egyáltalán edzeni súlyokkal.
Az, hogy a lábat kihagyod, a te saját döntésed.
Szóval ha téged nem érdekel, akkor nincs vele semmi baj.
Először is: melyik az a lábizom?
Másodszor: a tested nem fog neki örülni ha egy aránytalanul nagy izomtömegű felsőtestet pálcikàkon kell cipelnie. A térded főleg morcos lesz
Bicepszre minek edzel ha a tricepszed adja a karod tömegének 2/3át?
Ha gyenge, izomtalan a lábad hiába van szekrény hátad, meg 50es pajszerod. Gyenge szar vagy. Valamit fel kell emelni a földről stb. erős láb nélkül nem fog menni. Ha meg valaki csak poénból rád ugrik hogyan állsz fel vele? :D Sose értettem... pedig utáltam lábazni, aztán megszerettem mert lábázásnál ölöd meg igazán magad. Nekem a has a mumusom, de mégis edzek rá, mert elengedhetetlen az erős hasfal. Ha edzel, edz mindenre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!