Has és vádli edzés regenerálódási ideje?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat hogy 24óra ennek a 2testrésznek, olyat is hogy heti max 3x szabad rá edzeni.
Mi az igazság, vagy mindenkinek máshogy van?
Én szeretném ezt a 2izomcsoportot minnél többször edzeni 1héten.
2015. júl. 26. 17:05
1/5 anonim válasza:
Szerintem elég heti kétszer edzeni, főleg ha kezdő vagy.
Vádlit meg amúgy is. Ha genetikailag jó a vádlid, jó lesz. Ha nem, akkor meg nem hoz megváltást a több edzés. Normálisan kell megedzeni, amikor edzed, nem rugózva, lassú negatívval, megállva a felső és az alsó holdponton is.
2/5 anonim válasza:
Attól függ hogy edzed meg. Hasra általában az ilyen felüléseket, haspréseket, lábemelést értik ami kb. mint a fekvőtámasz nem nyirja szét annyira az izmot igy akár minden nap lehet csinálni. Én azért a hasat haskerékkel és mellé egy két gyakorlattal úgy megedzem, hogy napokig vagy majdnem egy hétig is izomlázam van igy csak hetente hasazok. Te érzed mennyire birják az izmaid, izomlázra azért ne edzz rá! Vádlit is lehet többször egy héten de azt is ésszel.
3/5 A kérdező kommentje:
1éve edzek, a vádlim pedig kicsi azt hiszem.
Karom 35,5 vádli 37
2015. júl. 26. 18:03
4/5 anonim válasza:
Vádlinál nálam a heti 3 túledzést eredményezett.A kettő pedig kevés.Ami nekem bejött az a minden harmadik napon való vádlizás pl hétfő,csütörtök,vasárnap,szerda és így tovább.Hasra meg felesleges heti kettőnél több.
5/5 A kérdező kommentje:
És honnan tudtad hogy túledzetted ?
2015. júl. 27. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!