Cseppino kérdése:
100%whey proteinem mellé szedni valamilyen kreatint csak nem tudom milyet kéne szednem? és hogy milyen idő közönként kéne szednem! Azaz délelőtt délután kaja előtt így gondolom 184cm vagyok 75-80kg és 16éves
Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 20:05
1/7 Lipton. válasza:
Olvasgass utána kicsit, ennyi idősen nem feltétlenül kell neked kreatin, fejlődsz nélküle is, inkább költs kajára!
És vegyél gyors ch-t, na nincs!
Mondjuk ha kaja rendben van, edzés utánra dobhatsz kis monohydrátot, nem árt, de nincs szükség kúraszerűen!
3/7 A kérdező kommentje:
Már 3éve edzek és elég fejlett vagyok Mamutnak becéznek..!:D
2015. aug. 4. 21:05
4/7 anonim válasza:
Legfeljebb a gyíkbél sovány kisgyerekeknek vagy fejlett. Egyél rendesen, napi 5 gramm kreatin monohidrátot/nap megpróbálhatsz, de nem csodaszer.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat betartom az edzés utáni 5grammot!:) Meg a fehérjét!:)
A fehérje hogy hat legjobban ha hogy szedem?
Eddig reggel éhgyomorra nyomtam és edzés után!
2015. aug. 4. 22:22
6/7 Lipton. válasza:
Milyen hatást vársz? :)
Elsősorban edzés után szoktunk fogyasztani tejsavófehérjét és ilyenkor melle szőlőcukrot!
Más időpontban pedig akkor van rá szükség, ha szilárd kajából nem tudsz bevinni annyi fehérjét.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. aug. 6. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!