Mikor a leghatékonyabb az otthoni edzés?
Figyelt kérdés
Délelőtt,Délután vagy este? Milyen vitaminok szükségesek azoknak akik komoly test edzésbe akarnak fogni. Fehérjék és még? Mire kell odafigyelni hogy ne okozzak magamnak maradandó problémákat vagy egyebet. A válaszokat köszönöm előre ja és betegen pl influenzásan szüneteljek?2015. márc. 25. 14:19
1/5 anonim válasza:
Én este edzek. Általában teljes testet és főképpen saját súlyos gyakorlatokkal. Nekem szerves része az edzésnek a húzódzkodás, tolódzkodás. Vitaminokból vegyél egy normális vitamin csomagot vagy akár elég lehet egy sima Szupradin is. Fehérjében még ne gondolkozz, étrend legyen. Mindig melegíts be, edzés után nyújts. A gyakorlatokat lassan, kontrollálva végezd, ne dobáld a súlyt, ne rángatózz a húzódzkodó rúdon. Betegen nem szabad edzeni. Olvasd el a Sárga Kapszulát, a Fegyencedzés c. könyvben találsz otthon elvégezhető gyakorlatokat. A fikázó részét ne hidd el. Ajánlom még a Meztelen Harcost. Ha pedig van 120 ezer Forintod akkor komplett termet lehet otthon berendezni. Ez kb. másfél évnyi kondibérlet ára.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen en a vitaminokat ugy értettem hogy pl. vas,kalcium vagy mi?
2015. márc. 25. 16:21
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Én is a huzodszkodást szertném csinálni. De csak 3X birom magam felhúzni. mit tegyek? Te hogy kezdted?
2015. márc. 26. 08:15
5/5 anonim válasza:
Olvasd el a Meztelen Harcos című könyvet Pavel Tsatsouline emberkétől. Egyébként meg így a legegyszerűbb:
-amikor van kedved húzódzkodj, két óránként lenne a legjobb
-csak egyet húzz, mert az könnyen fog menni
-ne dolgozz a maxoddal legfeljebb a felével
-ha most 3 megy, akkor 2 óránként húzz egyet
-csináld egy hétig majd pihenj egy napot, mondjuk szombaton
-vasárnap teszteld mennyi megy, ott lehet magad sanyargatni
-ha megy már az három kevés nehézséggel, nem erőlködve, akkor kezdd el a Harcos Húzódzkodást. A 3 ismétléses programmal kezdj, ha már megy könnyedén három.
A program:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!