Először szálkásítás majd tömegnövelés?
Figyelt kérdés
Feltételezzük van egy emberke 25% testzsírral le szálkásít. De nagyobb szeretne lenni, akkor utána tömeggelni kell? Vagy előbb tömegelni majd utána szálkásítani?2015. aug. 3. 23:47
1/4 anonim válasza:
25%-nál én szálkásítással kezdenék, aztán tömeg
2/4 anonim válasza:
Én óvatos tömegnöveléssel testkompozíció változtatással kezdenék, aztán idővel egyszerűbb lesz a szálkásítás, ha lesz izomtömeg...
Soha nem értem meg azokat, akok szálkásítással kezdenek egy sportot... az izmaidnak, inaidnak, ízületeidnek meg kell edződniük és ebben sokkal egyszerűbb dolguk van, ha van miből építkezniük.
3/4 anonim válasza:
Elobb mindenkeppen szalkasitanek. Jo edzestervvel es igy valoszinuleg izmosodni es tudsz majd. Ha mar egeszseges a testzsirod akkor tomegelj
4/4 anonim válasza:
Jobb hogyha leszálkásítasz mert akkor jobban tudod nézni utána, hogy mennyi ch tol mennyira zsírosodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!