Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Először szálkásítás majd...

Először szálkásítás majd tömegnövelés?

Figyelt kérdés
Feltételezzük van egy emberke 25% testzsírral le szálkásít. De nagyobb szeretne lenni, akkor utána tömeggelni kell? Vagy előbb tömegelni majd utána szálkásítani?

2015. aug. 3. 23:47
 1/4 anonim ***** válasza:
25%-nál én szálkásítással kezdenék, aztán tömeg
2015. aug. 4. 00:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Én óvatos tömegnöveléssel testkompozíció változtatással kezdenék, aztán idővel egyszerűbb lesz a szálkásítás, ha lesz izomtömeg...

Soha nem értem meg azokat, akok szálkásítással kezdenek egy sportot... az izmaidnak, inaidnak, ízületeidnek meg kell edződniük és ebben sokkal egyszerűbb dolguk van, ha van miből építkezniük.

2015. aug. 4. 07:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Elobb mindenkeppen szalkasitanek. Jo edzestervvel es igy valoszinuleg izmosodni es tudsz majd. Ha mar egeszseges a testzsirod akkor tomegelj
2015. aug. 4. 11:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Jobb hogyha leszálkásítasz mert akkor jobban tudod nézni utána, hogy mennyi ch tol mennyira zsírosodsz.
2015. aug. 4. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!