Kondisok segítség! Hogyan tudnék hízni?
Figyelt kérdés
Sziasztok 20 éves vagyok 182 cm magas és 62 kg.
Hogyan tudnék hízni? Edzés mellett rendszeresen eszem, vitaminbevitel megvan, de sajnos nem tudok hízni. Volumass 35 professional nem használt semmit.. Ahogyan a Jumbo sem. Ötlet?
Előre is köszönöm a válaszokat
2015. aug. 2. 20:34
1/7 anonim válasza:
Étrend kell először nem Volumass 35,meg ,,Cukormámor 2000" alias. Jumbo.
2/7 kovpet válasza:
Hízni nem akarsz, csak izmosodni.
Valószínűleg keveset eszel, azért nem megy.
3/7 anonim válasza:
Kiszámolt fehérje, zsír, szénhidrát bevitel, amit naponta beviszel, ha nemnő a súlyod emeled a szénhidrátot.
4/7 anonim válasza:
volumass,jumbo???????te jó ég.öcskös napi kiló rizs és hízni fogsz mint állat
5/7 anonim válasza:
Na a szokásos idi.óta válaszok egy extrém ektomorfnak...zabáljon, meg egyen 10 kiló rizst... hogy baz.meg ha pont ezaz hogy nem megy bele a kaja kákabelébe? Na de aki nem ilyen az hogy is érthetné, hogy van olyan, akinek 3 falat után már csak forog a kaja a szájában. Nyilván enne ő többet, ha tudna.
6/7 anonim válasza:
Utolsó, ha enni kell, enni kell.Én is ilyen vagyok, tömegeléskor 600 gramm ch ment, első hetekben hányingerem volt a kajától, de megettem, és már nincs gond. Ha akarsz valamit megcsinálod.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!