Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezzel az étrendel hízni...

Ezzel az étrendel hízni fogok? 173 cm vagyok és 57 kiló

Figyelt kérdés

1.kaja 100g zabpehely tejel

2.3 tükörtojás 3 zsemlével-ha dolgozom akkor 3 zsemle csirkesonkával + sajt

3.rizs csirkemell 100g vagy sajtostejfölös tészta 100g

4.zabpehely 100g tejel

5.rizs csirkemell 100g vagy sajtostejfölös tészta 100g

6.150g túró

ha edzés napom van akkor hypermass 5000 + carbox még rájönn.

2015. júl. 11. 16:53
 1/6 anonim válasza:

Hát ez így elég nehéz.

A tejet kerülném, néha-néha belefér, de semmiképp nem számolnám fehérje forrásnak.

A zsemlét ugyancsak hagynám, oké, hogy tömegnövelés a cél, de szerintem jobb lenne valami jobb fajta szénhidrát. (durumtészta, rizs, teljeskiörlésű kenyér vagy tészta, akár krumpli is beleférhet néha)

A sajtostejfölös tészta se túl jó szerintem...

Összességében szerintem érdemes lenne utána olvasgatni, mert ez így nem túl jó. Amúgy meg 5g/tskg ch és 2 g/tskg fehérje, Nem számoltam most ki, de szerintem biztos nincs meg.

2015. júl. 11. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Fogsz hízni, de zsírt is szedsz vele jócskán.

Ha az a célod, hogy izmot szerezz, akkor a tejtermék fehérjéjét nem ajánlatos beleszámolni, mert ahhoz képest, hogy mennyi zsírt és tejcukrot viszel be (sajtos-tejfölös TÉSZTA???), a fehérje mennyisége elhanyagolható.

Az izom fehérjében van. Én a helyedben több húst (hal, szárnyas) ennék, igaz, ennek anyagi vonzata van sajnos. Meg kellene valami zöldség mellé, és a zabpehely lehetőleg ne legyen cukrozott (boltban nézd meg).

(Azt, hogy "tejjel", két j-vel írjuk, és ezt nem rosszindulatból mondom)

2015. júl. 11. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
*az izom fehérjéből van
2015. júl. 11. 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. a zabpehely amit eszem az teljesen natúr és nem számolom fehérje forrásnak a tejet csak vízzel nem csúszik le.Szívesen ennék több húst csak anyagilag sajnos nem tudok venni olyansok csirkemellet.Helyette pl comb is megfelel?
2015. júl. 11. 19:40
 5/6 anonim válasza:
én anno a disznótól híztam.nagyon zsíros.én azzal adtam le 7 kilót,hogy átálltam a szárnyasokra és nem ettem több disznót.ha hízni akarsz akkor disznó:D
2015. júl. 11. 19:51
 6/6 A kérdező kommentje:
:D :D elsödlegess cél az izomépítés de nem baj ha jön zsír is mert semmi nincs rajtam
2015. júl. 11. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!