Ezzel az étrendel hízni fogok? 173 cm vagyok és 57 kiló
1.kaja 100g zabpehely tejel
2.3 tükörtojás 3 zsemlével-ha dolgozom akkor 3 zsemle csirkesonkával + sajt
3.rizs csirkemell 100g vagy sajtostejfölös tészta 100g
4.zabpehely 100g tejel
5.rizs csirkemell 100g vagy sajtostejfölös tészta 100g
6.150g túró
ha edzés napom van akkor hypermass 5000 + carbox még rájönn.
Hát ez így elég nehéz.
A tejet kerülném, néha-néha belefér, de semmiképp nem számolnám fehérje forrásnak.
A zsemlét ugyancsak hagynám, oké, hogy tömegnövelés a cél, de szerintem jobb lenne valami jobb fajta szénhidrát. (durumtészta, rizs, teljeskiörlésű kenyér vagy tészta, akár krumpli is beleférhet néha)
A sajtostejfölös tészta se túl jó szerintem...
Összességében szerintem érdemes lenne utána olvasgatni, mert ez így nem túl jó. Amúgy meg 5g/tskg ch és 2 g/tskg fehérje, Nem számoltam most ki, de szerintem biztos nincs meg.
Fogsz hízni, de zsírt is szedsz vele jócskán.
Ha az a célod, hogy izmot szerezz, akkor a tejtermék fehérjéjét nem ajánlatos beleszámolni, mert ahhoz képest, hogy mennyi zsírt és tejcukrot viszel be (sajtos-tejfölös TÉSZTA???), a fehérje mennyisége elhanyagolható.
Az izom fehérjében van. Én a helyedben több húst (hal, szárnyas) ennék, igaz, ennek anyagi vonzata van sajnos. Meg kellene valami zöldség mellé, és a zabpehely lehetőleg ne legyen cukrozott (boltban nézd meg).
(Azt, hogy "tejjel", két j-vel írjuk, és ezt nem rosszindulatból mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!