Táplálkozásban tudnátok segíteni? 45 kiló vagyok 21F
Akkor itt nincs igazán megoldás, nem tudsz sokat enni és nem is vagy hízékony... Ezzel nem lehet mit kezdeni szerintem.
Több cukrosat eszel meg több állati zsírt viszel be. Eszel sok fehér lisztes kaját. Meg ha tudsz 2-3 óránként egyél amennyi csak beléd fér.
Tegnap előtt reggeli után furcsán felduzzadt a hasam, megmutattam háziorvosnak és mondta, hogy ez most kiszakadt, úgyhogy túl vagyok a 3. gyomorműtétemen, ebből már tényleg nem lesz 50 kiló :(
Azt mondták túlterheltem és ott szakadt ki, ahol felvágták, illetve kivágtak egy részt.
Megint diétára fogtak, azt mondta az orvos, hogy ne hősködjek, többet ártok így magamnak. Meg felejtsem el ak 50 kilót, mert az emberek 95%a nem nyeri vissza a súlyát ilyen műtét(ek) után, én meg amúgy is nehéz eset vagyok súlygyarapodás tekintetében.
3hónapig megint csak könnyű ételeket ehetek, meg keveset...
Azért köszönöm a tanácsokat, azért hosszútávon még tervezem azt az 50 kilót, szóval nem adom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!