2 éve járok edzeni.19 éves vagyok,182cm 78kiló szerintetek jó vagy még kéne fejlődni? A 90 kiló szerintem még elmenne izomba nem?
Figyelt kérdés
182cm-hez sok lenne a 90kiló izom? most még 19 vagyok de mire meg lenne lehet 2 év telne el...szóval tulzás a 90 és elég a 80kiló izom szerintetek?2015. máj. 16. 19:48
2/4 anonim válasza:
90 kiló izom sok lenne, de ha testsúlyról beszélünk, akkor már nem. :D Ehhez a magassághoz az pont jó lenne, ha komolyabban gondolod a bodybuildinget. Csak cuccot ne szedj!
3/4 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmit, ugy gondolom ,hogy úgy sokkal jobb ha megdolgozok az eredményért...az első célom a 80kiló volt de az mar meg van majdnem :) és hát ilyenkor már nehéz megállni :D csak nem szeretném túl gyurni magam..szeretnék arányos maradni :)
2015. máj. 16. 20:16
4/4 anonim válasza:
Naturálban nem fogod tudni "túlgyúrni" magad... Ez nem így működik. Az első évedben még gyorsan fejlődsz, de utána ez is le fog lassulni. 3-4 éve edzel, örülsz ha egy évben 2-3 kiló izmot tudsz építeni. 5-6 év után meg már gyakorlatilag megállsz, eléred a naturál határod.
90 kiló szálkásan (~10% testzsír) nem nagyon leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!