Mit tegyek hogy nőjek és hízzak is? 26 kiló vagyok 140 centi és 13 éves szerintem nagyon sovány vagyok hiába próbálok többet enni nem tudok tudnátok irni valami hízlaló kajákat? 13/l
Egyél húst, halat, jó minőségű zsírt, magvakat, gyümölcsöt, zöldséget, stb.
Sportolj és mozogj sokat a friss levegőn, mert az is meghozza az étvágyat.
Ne egyél szemét kajákat - bár sokan fogják tanácsolni neked, nem éri meg. Az egészségtelen hízás ostobaság és csak a zsírtömegedet fogja növelni, inkább fejlődj türelmesen, egyenletesen és egészségesen.
Most fejlődsz, fogsz hízni/nőiesedni.
Az olajos magvak tényleg jók, sok bennük a kcal és egészségesek, ugyanígy az aszalt gyümölcsök.
Teljes kiőrlésű kenyér, rizs, zab, krumpli, hüvelyesek ami szintén egészségesek és több kcalt tartalmaznak.
Tejtermékek, hús/hal, tojás gyümölcs, zöldség, sok mozgás, életvidámság és fejlődsz:)
Komplex B vitamintól lesz étvágyad.
Müzli szeletet suliba is tudsz vinni, vagy nem tudom mi a neve, de nagyobb boltokban kaphatók kis lapokra préselt mézes magok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!