Van a világon olyan 16 (+-2) éves fiú, aki a lány belső értékeibe szeret bele, nem a kinézetébe? Nem vagyok csúnya szerintem, de azért van rajtam egy kis felesleg és nincs rajtam egy kiló smink naponta. Ez miért probléma mostanában? 15/L
Azért mert a szerelem 2 dolgon alapszik:a külső,szexuális vonzalom és a belső vonzalom.
Te sem tudnál összejönni olyan emberrel aki semennyire nem vonz külsőre és tudom hogy te sem a sarokbanülő,pattanásos,duci srácokat nézed márpedig te fiú szemmel ilyen lehetsz.
Az alakodon javíthatsz sporttal és legyép barátságos akkor majd találsz valakit.
De felesleges magadat a gonosz,felszínes fiúk áldozataként beállítani mert te is ugyanúgy működsz..
18/F
Küldj képet lécci!
Sokan mondják hogy nem a külső a lényeg de ettől még azt látod meg először.
5-ös egy kapcsolatban is nagyrészt a külsőn alapul a szexuális vonzalom..
Egy férj se fog vonzódni a 40 kilót felhízott,szőrtelenített,mackógatyás feleségéhez legyen az bármilyen kedves és házias és vica versa.
75%belső
25%kűlső
Nekem kicsit a kűlső is számit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!