Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mivel tudnék gyorsan hízni?!

Decsi Beni kérdése:

Mivel tudnék gyorsan hízni?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2hete kezdtem el kondizni,175cm és 62kg vagyok!

Legalább 70-72kg szeretnék lenni,mivel tudnék viszonylag gyorsan hízni? Mert igazából rengeteget eszem,de semmit nem hízok. Tudnátok valami jóféle tömegnövelőt ajánlani vagy valami jó kis kombót nem nagyon vagyok még otthon ebben a testépítéses dologban szóval nem nagyon tudom milyen szereket kell ilyenkor szedni vagy enni.

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. júl. 18. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Neked két hét edzés után nem tömegnövelő kell,vidd fel a szénhidrátot 5-6 gramm / testsúlykilogrammra és hízni fogsz,ha nem ,akkor vidd még feljebb bár nem hiszem,hogy szükség lesz rá.
2015. júl. 18. 22:28
 2/3 anonim ***** válasza:
A Sárga Kapszulát olvasd el, legyen étrend először.
2015. júl. 18. 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:

3000 feletti kalória bevitel legyen meg. Tömegnövelő semmit nem ér, az csak fehérje(kb 30%) + szénhidrát, max edzés után érdemes enni hogy gyorsabban feltöltődjön a szervezet szénhidráttal.

Gyorsan hízni nem tudsz hogyha a szervezeted máshogy akarja. Pihenés + kaja legyen meg az edzés mellett, és akkor nőni fogsz. Ha ektomorf vagy akkor nyilván lassabban megy mint másoknak, de ezzel nem sokat tudsz kezdeni.

2015. júl. 19. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!