Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Evezek és hízni szeretnék....

Evezek és hízni szeretnék. Hogyan kéne?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és 3 éve evezek. Azt kell tudni rólam, hogy 180 cm magas és 67 kg tömegű vagyok, ami lássuk be, nem elég a normál súlyhoz. Télen annyi izmot/tömeget szeretnék felszedni amennyit csak lehetne(persze módjával) Versenyszerűen űzöm ezt a sportot, tehát rengetegszer vagyok kitéve intenzív, állóképességi, statikus edzéseknek. Ettől függetlenül akármennyit is eszem, edzek, nem tudok hízni... ha pedig abbahagyom a habzsolást, akkor fogyok kb. 2 kilót.

Valamiféle komoly tömegnövelő tippeket/tanácsokat tudnátok adni?

2015. júl. 20. 18:10
 1/9 anonim válasza:
0%
Ha valaki elhízik az nem szép sőt még terhelő is a testnek ,de ha tényleg nagyon akarod akkor egyél sokat ,mozogj keveset, napi 1 csomag chips, napi 1x menj ki a friss levegőre és meglátod egyből elhízol.:D
2015. júl. 20. 18:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem hájasodni szeretnék, hanem tömeget növelni. Egyébként a válaszod alapján nem vagy igazán otthon a témában, mivel aki bármit is sportol, annak egy csomag chips, két lépésre sem elég. De azért köszönöm.. :D
2015. júl. 20. 18:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért nem tudsz hízni, mert nem mindegy, hogy mit eszel. Sütiktől és chipstől nem lehet hízni. Próbálj meg minőségi tápanyagból sokat bevinni (hal, tk kenyér, csirke-cici, rizs, tk tészta stb.) tervezz magadnak egy tömegnövelő étrendet és számon tudod tartani hogy mikor és miböl mennyit eszel. Ha gondolod járhatnál súlyzós edzésekre is, hogy rásegíts az izomépítésre a kajak mellett. Mellesleg ajánlom figyelmedbe ezt a cikket: [link]
2015. júl. 20. 18:34
 4/9 A kérdező kommentje:

Nyugi, én a minőségre megyek. Szimplán nem hízok. Igaz nem nézem miből mennyi kéne, csak eszem. Télen mikor nem lehet evezni, hetente legalább 4x van kondi edzés. Köszönöm a cikket!!! :)

Végezetül nem sértésnek szánom, de... FOGJA MÁR FEL AZ EMBERISÉG, HOGY A KAJAK/KENU NEM UGYAN AZ MINT AZ EVEZÉS!!! :D

2015. júl. 20. 18:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindig is kevertem a kajakot-kenut és az evezést :) Amugy látod, itt a bibi hogy nem nézed hogy mennyit eszel. Az egy dolog hogy sokat eszel, de mennyi az a sok? :) Ezért kéne egy rendes étrend hogy nyomon tudd követni. Egyébként akkor is enni kell amikor már nem megy. Különben nem fogsz hízni.Az elején rossz lesz, de miután kitágul a gyomrod könnyeben fog csúszni.
2015. júl. 20. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
azért aki azt írta hogy a sütötől meg a chipstől nem lehet hízni az kiváncsi vagyok melyik univerzumban él. szerinted a mai emberek mitől híznak meg?:D
2015. júl. 20. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Igaz, de én a hízást tömegelésre értettem, nem pedig a mezei elhízásra :D
2015. júl. 20. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Többet kell enned, nincs mese. Fehérjepor/daráltzab/(opcionálisan lenmagolaj) turmix segíthet a könnyű fogyaszthatóság miatt.
2015. júl. 20. 22:11
 9/9 anonim válasza:

Sokat kell kondizni és minden nap húst enni, lehetőleg szárnyast. Persze kell mellé némi köret. Rizs, főzelék. Csak így lehet igazi izmokhoz jutni.

A többieknek: A hal nem igazán hizlal. Abból zabálni kéne hogy hizlaljon. Más hús, mint az emlősöké. A chips hizlal, elég megenni naponta 90g-ot és ha még megfejeled 100g csokival is, már 2-3 hét alatt látható jele lesz. Valószínűleg valami nemkívánatos helyen, értsd nem a felsőtesten. Oda én is bármikor elfogadnék +5 kilót! :)

2017. szept. 10. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!