Izmosodni+hízni szeretnék. Egy nap kb 120g fehérjére,250g szénhidrátra,2200kcal-ra van szükségem. Szerintetek ez az étrend megfelel? (lent)
reggeli: 2db tojásból tojásrántotta, két kiflivel + müzli és zabpehely rizstejjel.
ebéd: 100g csirkemell 150g rizzsel + fehérje shake(27g fehérje)
vacsora: 50g csirkemell 100g rizs + 3kifli sonkával
15 éves vagyok 62kg (sajnos érzékeny vagyok tehéntejre szóval kénytelen vagyok rizstejet inni)
A zabpehely kurvära megpuhul ám vízben is.
Látom nincs pénz csirkére, de a "fehérje sék" befigyel délben. Mi a fäsznak? Nem hogy csirkét vettél volna az árán. Ezerszer többet ér.
A müzlit meg a kiflit felejtsd el de mielőbb. Akkor is, ha teljes kiőrlésű meg egyéb bäromságok. Lehet, hogy a teljes kiőrlésű egészséges, meg amit akarsz, de akkor se tudod számolni, hogy mi és mennyi van benne.
Ha pedig nem teljes kiőrlésű, akkor nem is értem mit keres ott. Épp mint a "müzli".
A sonka maradhat, ha nem tudsz tőle elszakadni, de jobb ha elfelejted beleszámolni a fehérje szükségletedbe, pont mint a rizstejet, vagy bármilyen tejet.
Egyébként mi az, hogy napi 3 kaja? :D Ezzel max. fogyni fogsz és izmot veszíteni. Oszt szét legalább 5-re, könnyebb megenned is. A fehérjédre fogjuk rá, hogy jó (szerintem sok a 2g/tskg), a szénhidrátod lehet kevés. Viszont ha ennél több szénhidráttal zsírosodsz, akkor ne emeld; emeld helyette a zsírt, akár az össz. kalóriáid 30-35%-ig is (alapból 1g/tskg-nak kellene lennie).
Egyébként nem eszel egy gramm zöldséget se, ami alapvető hiba.
A kibäszott porokat meg a többi szart meg felejtsd el, semmi szükséged rá. Amire megéri befektetned, az egyedül a vitamin. Ráadásul valami fos fehérjepor árán már a legmagasabb kategóriás vitamincsomagot is megkapod... amire szintén nincs szükséged, úgyhogy próbálj a középkategóriából választani.
#2: Nem minden müzliben az van, amit írtál, amennyire tudom (sosem voltam müzlikedvelő, de általános műveltségem van a témában). A gluténbe én is belekötnék, akár müzliben, akár kifliben van...
S pont az volt a gondolatom, mint az elsőnek... Minek fehérjepor, ha eszik húst, egyen többet.
A zöldség mindig érdekes kérdés számomra, én zöldségimádó vagyok, de tudom, hogy nem szükséges az élethez. Azért tipikusan ajánlott, jót tud tenni a tápanyagbevitelnek.
Én sem iszom tejet, de nem vagyok kénytelen rizstejet inni. A zabpehely működik vízzel is, ízesíteni mondjuk nem árt.
Azt nem értem, miért fogyna valaki amiatt, hogy 3-szor eszik. Nem olyan fontos gyakran enni, főleg ha valakinek az nem passzol, a napi összebevétel sokkal fontosabb.
Srácok a fehérje shaket nagyon félre értettétek... Es ez a baj hogy ha valaki annyit ír hogy protein/fehérje shake mindenkinek a szaros por jut eszébe. Ez egy átok mostmár. Ebben a shakeben amit én iszok van 3 tojásfehérje, 2csésze zabpehely, 1kanál mogyoróvaj, 1banán, nagyon kicsi víz és már mehet a turmixba. És még finom is.. Semmi por.
Az elsőnek meg annyit hogy 150g csirke szerintem bőven elég egy napra, es ha teljes kiörlésü kiflit vagy müzlit eszek akkor mar nincs pénz? Ja es megpróbálok meg 1-2 étkezést beiktatni a napomba. Köszi a segítségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!