Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mindenki a lábemelést ajánlgat...

Mindenki a lábemelést ajánlgatja hasra, de én egyáltalán nem érzem a hasamat lábemelés közben, sőt, mintha csak a combom dolgozna. Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

2015. aug. 1. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
én se szerettem soha, pont ezért. a gerincedet kell meghajlítani, akkor dolgozik a hasizom, tehát nem a lábadat kell emelgetni, hanem a fenekedet kell a támlától elemelni. én ráadásul nem szeretem azt, hogy ingok közben. Javaslom inkább, hogy egy padra feküdj le, a fejed mellett megkapaszkodsz, és nyújtott lábbal csinálsz lábemelést, sokkal jobban bejött nekem, és a terhelés is nagyobb.
2015. aug. 1. 14:42
 2/3 HarciCsiga ***** válasza:
A labemelest szinte mindenki szarul csinalja mart arra figyelnek csak hogy a labuk vizszintbe keruljon kozbe pedig itt is ugyan arra kellene figyelni mint a haspresnrl hogy hadbol huzd a terdedet probald meg a melkasodhoz kozeliteni :)
2015. aug. 1. 14:43
 3/3 anonim ***** válasza:
A csípődet kell a válladhoz közelíteni, fordított hasprés.
2015. aug. 1. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!