Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Segitenétek? (képpel)

Segitenétek? (képpel)

Figyelt kérdés
képek alapjàn hogy és min vàltoztassak egy nagyon szèp formàs,noies alakért? http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__70..
2015. aug. 1. 08:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Szénhidràtszegényen birom csak a diétàt ami napi 20g max 30/40 de ez ritka a fehérje 160-200 zsír 50töl max 60g

Ez milyennek számit?

2015. aug. 1. 10:30
 12/24 anonim ***** válasza:

Szerintem a sulyoddal nincsen baj. Kicsit okosabb edzes kene es tudnal testkompozicio valtoztatni.

Probald ki ezt az edzéstervet:

Hétfő-Szerda-péntek

Guggolás 2 bemelegito sorozat 2 munkasorozat

Fekvenyomas 2 bemelegito sorozat 2 munkasorozat

Döntött törzsű evezés 2 bemelegito sorozat 2 munkasorozat

Merevlábas felhúzás 2 munkasorozat

Fej fölé nyomás 2 munkasorozat

Kétkezes bicepsz 2 munkasorozat

Álló vádli 2 munkasorozat

Mindenekelőtt mérd fel hogy mennyi az a suly amivel a fent leirt gyakorlatokból képes vagy 10 szép, szabàlyos ismétlésre maximum.

Ha ez megvan, akkor a hétfői edzésen csinálj ezzel a sullyal 2x8at, a szerdain vegyél le kb 10%-ot a sulybol es csinalj 2x8at a pentekin ismet vegyel le 10%-ot es csinalj 2x8at

A kovetkezo heten ne valtoztass a sulyokon es csinalj 2x9-et

Majd 2x10et

2x11

2x12

Ha a 2x12-es héten kepes vagy a gyakorlatokbol vegrehajtani a 2x12 ismétlést akkor a kovetkezo heten emelj a sulyon kb 10%-kal es csinalj 2x8-at. Amennyiben nem tudod akkor ne valtoztass a sulyon es kezdd ujra 2x8cal

Ez az edzes valoszinuleg jobb mint amit most csinalsz ezert elkezdene "formasitani".

Ha bármi kérdésed van írj

2015. aug. 1. 10:33
 13/24 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon szépen köszönöm!
2015. aug. 1. 10:38
 14/24 anonim ***** válasza:

Azt javaslom, olvasd el figyelmesen az alábbi cikket, ez jól leírja azt is, hogy melyik tápanyagból mennyit vigyél be, ha szálkásítani akarsz:

[link]

2015. aug. 1. 10:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Emberek hova szálkásítson? Előbb valami izom is kellene, nem? Talán azért nincs alakja, mert nulla izom.
2015. aug. 1. 10:57
 16/24 A kérdező kommentje:
Azért azt nem mondanám h 0 izom...mert bizony az van itt de még nem a tökéletes ami nekem kell! Viszont,szàlkàsitàs= zsír "letisztitàsa a teströl nem? és utànna izmosítàs?! Vagy ezt rosszul gondolom? 3kg zsirt még biztos le kellene "pucolnom"
2015. aug. 1. 11:32
 17/24 anonim ***** válasza:
csak szerintem van elég jó segged?:D
2015. aug. 1. 12:12
 18/24 anonim ***** válasza:

Szerintem meg semmi szüksége szálkásításra, ahhoz, hogy formás legyél az izomzatodat kell fejlesztened... ha erre még rá szálkásítasz, akkor nem szép formáid lesznek, hanem egy elől deszka hátul léc gebe leszel...

Ha rám hallgatsz, akkor ha nincs lehetőséged terembe járni, akkor rendes saját súlyos edzés otthon és tömegnövelő étrend óvatosan.

2015. aug. 1. 12:43
 19/24 anonim ***** válasza:
#17 Nagyon jó hátulról :D
2015. aug. 1. 13:02
 20/24 anonim ***** válasza:
19. csodálom hogy nem említették meg előttem :D
2015. aug. 1. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!