Segitenétek? (képpel)
Figyelt kérdés
képek alapjàn hogy és min vàltoztassak egy nagyon szèp formàs,noies alakért? http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__70.. 2015. aug. 1. 08:58
2/24 anonim válasza:
szerintem is jó vagy így, ahogy vagy! :)
4/24 anonim válasza:
Hatulrol egesz jo vagy, noies.
Tartsd meg az eddigi etrendedet, es kezdj el okosabban edzeni.
Ha gondolod privatban adhatok egy edzestervet
5/24 A kérdező kommentje:
Feszesebb kicsit izmosabb hasat szeretnék és a csipömet is szeretném formàlni,azon van a legtöbb munka!
2015. aug. 1. 10:05
8/24 anonim válasza:
Szerintem semmi baj a csípőddel, az igazán szép amikor egy kicsit kiszélesedik a csípő.
Szálkásítani (fogyni) semmi képen se kezdj! Én a helyedben egy kis izmot pakolnék fel (ehhez többet kell enned, és nem szabad elszörnyedni ha többet mutat majd a mérleg), majd ezt követően sokkal de sokkal könnyebb lesz leszálkásodni, mivel az izomzat marha sok energiát felhasznál.
9/24 A kérdező kommentje:
Azon vagyok,de nem megy,nem látok javulást.Pedig tényleg szàlkàsitàshoz valò ételeket eszem,kardiózok.Nem éheztetm magam,a vízmennyiség is megvan.Lehet kicsit türelmetlen vagyok...
2015. aug. 1. 10:22
10/24 anonim válasza:
Az, hogy a szálkásításhoz való ételeket eszed az kevés, figyelni kell a bevitt tápanyagmennyiségre ahhoz, hogy olyan szálkás legyél, mint az általad linkelt képen.
(De az eddig elért eredmény is nagyon szép)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!