Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehetnék izmosabb?

Hogyan lehetnék izmosabb?

Figyelt kérdés
Anyamék folyton nyafognak, hogy vékony vagyok es nincs izom a katomon (187cm magas vagyok, 67 kg).. Mondtam nekik hogy szeretnék kondiba járni, de nem engedik mert drága a bérlet.. Fegyencedzést próbáltam de nem biztosítottak megfelelő körülményt... És így akarják hogy tankméretű karom legyen.. Valaki segítsen!!

2015. júl. 28. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Hol laksz, hogy drága a bérlet? Még Pesten a legelitebb helyeken is 10k(ami valóban nem olcsó) körül van, de 3-4-ért is találni termet. Vidéken meg főleg.
2015. júl. 28. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Körülmények a fegyencedzéshez? Egy húzódzkodó rúd kell az egészhez, labda helyett meg majd használsz dobozt. Húzódzkodó rudat meg 4k-ért már lehet venni.
2015. júl. 28. 14:31
 3/7 A kérdező kommentje:
De az is draga nekik..
2015. júl. 28. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:
húzódzkodni bármin lehet a faágtól kezdve a focikapuig... lusta vagy, vagy nincs agyad, de minden rendelkezésedre áll a saját testsúlyos edzéshez, akkor is, ha a világ legcsóróbb családjában élsz, csak ki kellene nyitni a szemed.
2015. júl. 28. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy vödröt kell megtölteni homokkal a fülére meg raksz egy kötelet vagy törülközőt és már mehet a bicepszezés. Oldalemelést, előreemelést lehet csinálni vödörrel. Vállból nyomáshoz keresel egy megfelelő méretű követ az erdőn. Aztán ott a fekvőtámasz, a világ legegyszerűbb gyakorlata, amit ezerféle képen lehet variálni. Lábra guggolsz meg megtanulsz egy lábon guggolni. Húzódzkodni kimész egy játszótérre vagy street workout parkba. Tolódzkodást úgyszintén kint csinálod. Vagy ha van egy ásónyél meg két szék, akkor bent is lehet vízszintes húzást csinálni. Ennyi az egész. Mellé zabálsz rengeteget. Gondolom étrendet sem engednek.
2015. júl. 28. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
És amit még ajánlok, hogy szegődj el valahova fát vágni vagy valami fizikai munkát csinálni, ha lehet.
2015. júl. 28. 14:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Na most eleve milyen kijelentés az a szüleidtől ,hogy avval nyaggatnak, hogy vékony a karod? És ha igen, te dolgod nem az övé- Ha meg elvárja, hogy kicsit szedj magadra izmot, hát akkor mond meg neki, hogy drága anyám az nem ingyen van. Tudod valamit valamiért. Mondanám, hogy vegyél kézisúlyzót, de végül is már annyiért veszel bérletet és az egész tested edzed rendesen.
2015. júl. 28. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!