Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha az adott napon még nem...

Ha az adott napon még nem ettem szenhidratot, es mar délutan van, ehetek fornettit?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy sürgős esemény adódik, es hirtelen el kell rohannom, aznap meg nem ettem, valószínű hogy a fornetti gyors es rossz ch-ja is a lemerült glikogén raktárba épül , nem? Tehát ha mar délutan van , es mivel aznap bevittem 200 kcalt, eleg üres a raktár gyors ch-ra?

2015. júl. 24. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyed persze, csak ne ez legyen minden nap.
2015. júl. 24. 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Eheted. Néha nem árt egy kis csalás.
2015. júl. 24. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Mitol lesz rossz a ch azon kivul hogy gyors?
2015. júl. 24. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért rossz, mert gyors...
2015. júl. 24. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
ha a kalóriabevtieledhez igazítod persze,én ha tudom hogy mitudomén aznap valami családi hülyeség leszek ch-t alig eszek aznap,vagy ha be akarok tolni egy pizzat,napi 250g ch t eszek akkor aznap csak 100megy tisztan a többit a pizzara bizom igy nem nagyon zsirosodsz ha figyelsz a kaloriabevitelre
2015. júl. 24. 20:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. júl. 24. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!