Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elkezdtem terembe járni (lent? )

Elkezdtem terembe járni (lent? )

Figyelt kérdés

Elkezdtem teremben edzeni. Eddig (kb fél éve) saját súllyal edzettem, de a terem jobban bejön.

Kezdő osztott edzéstervem van,edzés után fáj pl a bicepszem,hasam sb...

Gondolom a terheléstől.

Ez mindig így lesz?

Mert suliban elég rossz lenne így tesizni

2015. júl. 23. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha normálisan csinálod, akkor idővel a tesi majd meg se kottyan. :)

Kezdőként egyébként én teljes testes edzést végeznék, de ha fejlődsz akkor ok.

Az izomláz pedig majd elmúlik ahogy jobban hozzászoksz a terheléshez.

2015. júl. 23. 12:31
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Szerinted ez a picit több mint 1 hónap,elég lesz ahhoz,hogy ne legyen izomláz?

2015. júl. 23. 12:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Persze, csak figyelj arra, hogy igyál sokat(2 l a minimum, de ennél nyugodtan mehet több is!), aludj eleget(8 órát), és legyen jó diétád(sok zöldség, szénhidrát, fehérje, zsír, ebben a fontossági sorrendben).
2015. júl. 23. 12:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Két esetben lehet izomlázad. 1. Azért, mert nincs hozzászokva az izom a terheléshez, 2. Mert már tökéletesen meg tudod edzeni az adott izmot(ha nincs izomlázad, nem edzettél jól. Erre csak akkor jössz rá, amikor elérsz arra a szintre, hogy megfelelően meg tudd edzeni az izmokat.)
2015. júl. 23. 12:54
 5/11 anonim ***** válasza:

"ha nincs izomlázad, nem edzettél jól"

Baromság. Van akinek sosincs. Mégis nő.

2015. júl. 23. 15:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem. Az nem tud edzeni, hidd el. :)
2015. júl. 23. 16:28
 7/11 anonim ***** válasza:
És az, hogy fejlődik, nem egyenlő az optimális fejlődéssel. Nem mindegy, hogy melledzés közben csak a melled nyírod ki, vagy a melled-vállad-tricepszed.
2015. júl. 23. 16:29
 8/11 anonim ***** válasza:

"ha nincs izomlázad, nem edzettél jól"

Ez hülyeség. Az izomláz az izom gyulladásos állapota ami a terhelés következménye. Se nem jó se nem rossz dolog. Edzés után pár napig kell egy érzetnek lennie az izomban ha keményen megdolgozod de nem egy szúrós, fájdalmas érzésnek. [link] ajánlom ezt a cikket. Nem azt mondom, hogy az izomláz rossz dolog, de mint a cikkben is leírták, nem feltétele a fejlődésnek.

2015. júl. 23. 17:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Értelmetlen amit írsz. Én nem arról beszéltem, hogy jó vagy rossz. Hanem, hogy természetes következménye az edzésnek, amennyiben tökéletesen meg tudja edzeni az adott izmot. Egy szóval nem írtam, hogy bármi előnye van az izomláznak, de ha valakinek nincs minden edzés után akkor bizony még nem tart ott, hogy normálisan meg tudja edzeni a célzott testrészt.
2015. júl. 23. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Pedig ez nem igaz. Érezni kell, hogy megdolgoztad, de ha fáj, vagy mondjuk másnap menni is nehéz az régen rossz. Izomláz meg inkább kezdőknél van, mivel szokatlan lehet nekik a terhelés.
2015. júl. 23. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!