Ez jó erőszint?
Figyelt kérdés
15 éves, 190 cm magas, 90kg súlyú fiú vagyok.
Eredményeim:
-fekvenyomás: 60kg(8 ismétlés)
-guggolás: 70kg(8 ismétlés)
-felhúzás: 80kg(12 ismétlés)
-döntött evezés: 52kg (8 ismétlés)
-mellről nyomás: 45kg (8 ismétlés)
-fekvőtámasz(öklön): 37 ismétlés
-hasprés: 400-410 ismétlés
-felülés(1 perc alatt): 62 ismétlés
-térdbehúzás függeszkedve: 30 ismétlés
-törzsemelés(1 perc alatt): 57 ismétlés
-széles húzódzkodás: 3-4 ismétlés-szerintem borzalmas
-szűk húzódzkodás: 5 ismétlés-szerintem ratyi
-madárfogásos húzódzkodás:10 ismétlés
-kereszthúzás: 8 ismétlés-szerintem gyenge
-guggolás(testsúlyal): 80 ismétlés
2015. júl. 21. 19:09
1/11 anonim válasza:
magyarul a saját súlyoddal nem bírsz el :) az nem olyan jó... de legalább csinálod..
2/11 anonim válasza:
60kg fekve?
15 évesen pont 2× ennyit nyomtam 78kilólas.;)
4/11 anonim válasza:
Egy kezdő erőszint, az edzetlen fölött vagy.
5/11 anonim válasza:
Látszik hogy edzegetsz, de nagyon sok olyan srác van aki életébe nem volt terembe, és ilyen idősen ezt bőven túltejesíti. Egy évek óta komolyan edzőhöz képest kevés.
6/11 anonim válasza:
ha abból indulunk ki, hogy én 28 évesen kezdőként anno 30kg-al tudtam szériázni fekve, akkor jó... ha nem egy kezdőhöz hasonlítunk, akkor elenyésző.
7/11 anonim válasza:
Sajátsúlyos gyakorlatokhoz állóképességed sztem jó, a súlyok kiindulási alapnak nem rosszak, de nem is jók.
8/11 A kérdező kommentje:
#4 Nem mondtam, hogy évek óta edzek. Tíz hónapja kezdtem, ebből három nagyjából csak ökörködés volt, akkor még nagy ívben kerültem a húzódzkudót és 10 szabályos fekvőt nem tudtam megcsinálni.
2015. júl. 21. 22:26
9/11 Krisz85 válasza:
már bocsánat mindenki, de a testépítés mióta lett erőemelés? az intenzitást szerintetek csak úgy lehet fokozni hogy növeled végletekig a súlyt?! persze h nem, legalább cisnálja és valahonnan el kell indulni, az jobb ha aláfekszik a 125 kg-nak és a fejlődében lévő szervezetét és izületeit egy életre tönkrevágja?! pusztán egóból, nálunk a teremben van olyan srác aki életében nem nyomott 100 kg nál többet fekve, de olyan teste van naturálban, hogy már már azt mondom versenyeznie kéne, a súly nem minden, csak eszköz!!!
10/11 anonim válasza:
igen, de a kérdező azt kérdezi, hogy jó "erőszint"-e... nem pedig azt, hogy jól néz e ki... erőszintnek pedig mindenki önmagához fog hasonlítani, hozzálóditva... nem pedig ahhoz, hogy erőemelő e vagy testépítő e a topik amibe kiírta a kérdést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!