Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Húzóskodás nélkül milyen...

Szatyi94 kérdése:

Húzóskodás nélkül milyen otthoni gyakorlat jó hasra? Tudnátok nekem írni mit mikor és hogyan csináljak? Tömegnövelő stb segédanyagok nélkül lehet esélyem arra hogy nőjön amire edzek ha folyamatosan csinálom?

Figyelt kérdés

Március és áprilisban edzettem de utána abbahagytam. Holnaptól újrakezdtem, de nem tudom mit mikor csináljak.

Eddig úgy csináltam hogy egész héten fekvőtámasz és tolóckodás, de holnaptól többet szetetnék! Mikor és hogyan edzek mellre, karra, hátra és hasra illetve lábra? Például:

Hétfő-Kedd:Mell, kar

Szerda-Csütörtök:Hát, has

Péntek-Szombat:Lábakra.

Így jó lesz?

2015. júl. 19. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem, nem, nem, nem...
2015. júl. 19. 16:49
 2/5 Sowilo ***** válasza:

Nem húzóskodás, hanem húzódzkodás. Nem tolóckodás, hanem tolódzkodás. Szeptemberben mit fog szólni a nyelvtan tanár...?

A tömegnövelő nem segédanyag, hanem koncentrált kaja. Fehérje és szénhidrát keveréke. Tudod, mint ha húst és rizst ennél, csak ezt egyszerűbb megenni. Ha eleget eszel, ugyanúgy fogsz fejlődni.

Vállazni mikor fogsz egyébként?

Otthon, vagy teremben akarsz edzeni?

2015. júl. 19. 17:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam, már nem járok suliba:D Itthon szeretném csinálni egyik haverral együtt:) Mit mikor csináljak? Mell, kar, váll, hát, lábedzés?? Előre is köszönöm!:)
2015. júl. 19. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez segít.

2015. júl. 19. 17:33
 5/5 Sowilo ***** válasza:

Ha otthon edzel, ne gondolkodj osztott edzéstervben. Felsőtest-alsótest, vagy toló-húzó-láb, vagy valami hasonló. Saját testsúlyos gyakorlatokat kell végezned, azzal pedig izolálni nem lehet külön izmokat. Illetve lehet, csak nem lesz hatása. Kezdd mindig nehéz gyakorlattal, és haladj a könnyebbek felé.

Pl toló napon tolódzkodás két szét között, kézállásból nyomás falnál, majd a végén fekvőtámasz. Húzó napon értelemszerűen húzódzkodás, invertált evezés, függeszkedés. Lábra sajnos nem tudsz edzeni otthon, esetleg robbanékony sprintekkel, dobozra ugrással, egylábas guggolással próbálkozhatsz.

Ne ess abba a hibába mint a street workoutos hülyegyerekek, hogy 100 fekvőtámaszokat nyomkodnak. Nincs értelme, hacsak nem állóképességi edzés a célod, de arra meg sokkal jobb a kardió. Ha egy gyakorlatból, 8-10 ismétlés szabályosan megy, nehezítened kell súllyal, erre jó a hátizsák, amibe téglát pakolsz. Törekedj arra, hogy fokozatosan egyre több súllyal tudj edzeni szabályosan. Ez készteti majd az izmaid fejlődésre.

2015. júl. 23. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!