Huzózdkodás nem megy. Hogyan lehetne erősíteni?
Sokszor csinálj akkor 2-3 ismétlést. Illetve próbáld magadat minnél többször tartani magadat ameddig csak bírod.
Gyakorold negatív szakaszt, szépen lassan.
és egy héten 2szer csinálom. Amikor hát edzésem van akkor. Vagy lehet többször is, amikor pl:mell vagy láb van?
A tenyerem befele néz és úgy csinálom, próbálom minél szélesebben.
Ez így fog fejlődni?
Oké, ahogy érzed de két naponta is jó.
Majd ki tapasztalod.
Azért kajára is figyelj.
Pavel Tsatsouline - Meztelen harcos
Harcos húzódzkodás
Ezek segíthetnek.
másfél hónapja szereltem ,egy eredetileg hintaként funkcionáló szerkezetre, húzódzkodó rudat. Legelső próbálkozáskor csak 4 ment (befele néző tenyérrel kifelével egyse xD)
mostanában 14 is megy , kifelé néző tenyérrel 11, ha pedig a nyakam mögé húzom akkor 5,
minden nap egyszer kimentem húzódzkodni és így is szignifikánsan javultam, ha mellette még fekvőzől vagy súlyt emelsz jobb eredményt is elérhetsz
öcsém egyszerűen nem fejlődött, megcsinált 2-3 ismétlést a 4.nél már majd össze...sta magát, hónapok mentek így el, egyszerűen nem fejlődött így, van ilyen, ő hegesztett magának egy csigás rendszert az állvány mellé és kötelekkel először 40kg-ot, aztán 30-20stb stb terhelést vett le a kezeiről, ez volt két éve, most sima húzódzkodást, majdhogynem unásig bírja, a félkezesre ugyan így edzette rá magát.
De láttam már aki gumiszalagokkal csinálta ugyan ezt, az némileg egyszerűbb megoldás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!