Fekvenyomás tanácsadás hogy pakoljam rá a súlyokat?!
Figyelt kérdés
Most szeretnék belekezdeni a súlyokkal való edzésbe és azt a kérdés szeretném tőletek megkérdezni hogy ha pl fekve ki tudok nyomni 70kg-ot és heti 3 alkalommal edzenék (hétfőn,szerdán,pénteken) akkor hogy pakoljam rá a súlyokat ? (15 éves vagyok)2015. júl. 14. 16:45
1/9 anonim válasza:
Én először jobb- majd baloldalról szoktam. Szóval oldalról.
2/9 anonim válasza:
Ha 70 kilót ki tudsz nyomni akkor max olyan 30cal melegíts be.
3/9 anonim válasza:
Ketlem, hogy ha most kezded, raadasul 15 evesen ki tudnal nyomni 70kg-t :DDDD
4/9 anonim válasza:
azt elképzelhetőnek tartom, hogy kinyomja, vannak erős kamaszgyerekek... de hogy szabályos lenne azt már erősen kétlem.
5/9 anonim válasza:
Kinyomhatja, ha már valamit edzett korábban. Én is ki bírok nyomni ennyit szerintem, pedig hasonlóan idős vagyok. Nyilván a rúd megnehezíti a szabályosságot, mivel stabilizálni kell, nem olyan, mint egy nehezített fekvőtámasz vagy tolódzkodás. Először átmozgató edzéstervvel kezdj, ez menjen 2-3 hónapig. Utána A-B-A, B-A-B terv. Ezután ha már haladsz, akkor osztott edzés, de maradhatsz a teljes testnél is. Olvasd el a Sárga kapszulát.
Egy saját súllyal edző
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
A könyököt ne akaszd ki. Nem tudom, hogy jól láttam-e, de itt a srác kiakasztotta. Én nem tartom jó ötletnek.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket bár egy kicsit bántot hogy páran mit írtak de a haverom is ennyi idős mint és és ő 95kg-ot tud kinyomni és versenyen is indult ahol 1 helyezést ért el :) de köszönöm bár én azt szeretem volna megtudni hogy hogyan pakoljam rá a súlyokat pl hetente +3kg vagy csak 2kg szóval ezt szeretném tőletek megkérdezni és előre is köszönöm a válaszokat :)
2015. júl. 14. 22:52
9/9 anonim válasza:
Ez nem egy egzakt dolog, ezt így nem lehet megmondani, annyit pakolj fel, amennyivel még meg tudod csinálni helyes testtartással a 8-10ismétlésedet. Ha már bele kell erőlködnöd, csavargatni magad össze vissza akkor már túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!