pedig nagyon vékony vagyok, és pont lábra szoktam edzeni, keveset is eszek, meglep hogy mégis egy olyan fél éve ez kialakult. mit tegyek? tudtok olyan gyakorlatokat mondani, amik tuti beválnak?
2015. júl. 14. 01:55
1/8 anonim válasza:
És ez most zsír vagy izom? Mert a fogyatékos női, pinatárogató géptől is kialakulhat ez.
Ha zsír akkor a célnak megfelelően összeállított szálkásító étrend, kardióval és súlyzós edzéssel. Ha izom akkor pedig hagyd el azt a gépet.
2015. júl. 14. 02:02
2/8 A kérdező kommentje:
mivan??xD jól jönnének konkrét gyakorlatok, hogy hogyan lehet ettől megszabadulni, de azért köszi.:DD
2015. júl. 14. 02:37
3/8 anonim válasza:
Nincsenek konkrét gyakorlatok, mivel nincs helyi zsírégetés... Rendszeres testmozgás és szállkásító étrend.
2015. júl. 14. 07:50
4/8 anonim válasza:
Ha zsír, akkor diétával fog eltűnni. "Vékonyító" gyakorlat nincs. Edzel külön belsőcombra? Ha igen, akkor ne tedd! Mert attól vastagodik ám a combi, nem vékonyodik! A legtöbb csaj fejében ott vannak azok a tévhitek, hogy a combtárogató géptől vékonyabb lesz a lába, de ez nem igaz. Gondolj csak bele! A pasik se azért bicepszeznek, hogy vékonyabb legyen a karjuk! :) Ez tök ugyanaz! Ha erősíted, vastagodni fog!
2015. júl. 14. 10:32
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! :) nem használtam semmilyen gépet, csak videók alapján edzettem, lehet hogy az belső combra volt, de nem vagyok biztos...:/
2015. júl. 14. 11:44
6/8 anonim válasza:
Olvasd el a Sárga Kapszulát.
2015. júl. 14. 14:52
7/8 anonim válasza:
Zsír, azt meg csakis diétával tudod leadni !
2015. júl. 14. 15:10
8/8 anonim válasza:
Vagy egész egyszerűen csak elkezdtél nővé érni. A belső comb a nők legnagyobb ellensége. Mindenki azt hiszi, hogy a fenék és a has. Pedig a belső comb! Oda raktároz leghamarabb a szervezet és onnan veszi el szinte utoljára a tartalékot. Az, hogy ki mennyit hízik oda alkati kérdés.
Diéta az egyetlen megoldás, de mivel alapból vékony vagy sanszos, hogy a testzsír %-od nagyon le fog csökkenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!