Tisztán érte el a srác?
Nyilván nem naturál. Már az idő miatt sem amennyi alatt hozta, a másik meg igen: csuklya. Nézd meg bármelyik átlag ember csuklyáját. És nézz meg egy koxosét.
Nem tudom hol olvastam, hogy legkönnyebben erről az izomról (pontosabban a túlfejlettségéről) lehet kiszúrni egy koxost. Hogy miért nő tényleg ilyen mértékben, azt nem tudom (elméleteim vannak, ha vki kíváncsi leírom).
Vegyük például Eliot Husle-t (youtube-os arc). Ő azt állítja még anno kipróbálta, de mivel nem észlelt nagyobb változást, nem folytatta. Szóval hogy rövid ideig tolta 1-2 hónap, mert hogy alapból olyan jól fejlődött mindig, meg blabla.
Lényeg a lényeg hogy ez baromság, fiatal tinédzserként tolta mint az atom. Neki is csak rá kell nézni a csuklyaizmaira, és látható. :D Az egész testének a kompozícóját szétbarmolta vele.
Na mind1 elkanyarodtam. Szóval jah: cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!