Hogy lehetséges csuklya nélkül vállat edzeni, növelni?
Milyen gyakorlattal vagy spertal lehet úgy a vállat edzeni, a méretét növelni, hogy a csuklya nem!!! nő mellette ???
Ezek a callisthenices dolgok jó ilyen célból?
Kettlbell?
Már, hogy a csuklya ne nőjön csak a váll.
Ha rámegyek a kézenállásból nyomásra akkor meg a tricepszem kap sokat.
Csak a vállat szeretném!!! A többivel elégedett vagyok.
Oldal emelést ha kisebb súllyal is végzem a csuklyám azt érzem. Még ha lefeszítem a vállam és nagyon igyekszem kivenni a csuklyám a mozdulatból akkor is.
Az oldal emelést szerintem azért nem érzed, mert felhúzod a vállad. Próbáld meg normálisan tartani!
Nézz utána a gyakorlatok helyes kivitelezésének!
Csináld ugyanúgy a váll gyakorlatokat, csak magát a vállad ne mozdítsd. Az sabil csuklópont legyen. Amikor a vállad emeled felfele, akkor dolgozik a csuklya. Tartsd lent, és kikapcsolod. Nehezebb lesz tőle a gyakorlat, szóval lehet csökkenteni kell a súlyokon, de ez az egyetlen mód.
Szóval súlyzós edzés, így.
"Figyelj arra, hogy a könyököd a kézfejed vonala felett legyen, a kisujjadé meg a hüvelykujjad vonala felett (mintha ki akarnál önteni egy palack vizet...)"
Én ezt nagyon nem ajánlom. Rendesen szétb.aszhatja a vállad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!