Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen kreatint vegyek?

Milyen kreatint vegyek?

Figyelt kérdés

korábban már használtam ezt:

[link]

most egy ideje nem is edzettem nagyon, nem is kajáltam, fogytam sokat és egyszerűen nem bírok tükörbe nézni...

kajára megpróbálok odafigyelni, most menni is fog talán, gondolkoztam kreatint is veszek, mit ajánlotok? illetve mit vegyek mellé? fehérje, esetleg tömegnövelő? nagyon vissza akarom hozni a súlyom sőt, még nagyobb akarok lenni mint voltam.

ez így nem állapot..

segítsetek

2015. júl. 7. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Én crea-bombot szedek + whey protein.

Tömegnövelési időszakban pedig mutant massot szedtem.

2015. júl. 7. 12:56
 2/3 Adam_Hack ***** válasza:
A monohidrát az alap kreatin, a többi sem feltétlenül hatékonyabb. Ha van rá pénzed, kísérletezz többfélével. Multivitamin, izületvédő, fehérje, ezek a legfontosabbak! A tömegnövelő, kreatin, és egyéb teljesítményfokozók extrák, annak való, akinek felesleges pénze van, a hatásuk nincs arányban az árrral, amit elköltesz rájuk.
2015. júl. 7. 12:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a kreatin a legjobb ár-érték arányú kiegészítő, legalábbis számomra.(mikro tápanyagokon kívül)

Ha nagyon akarsz egyél napi 5 grammot, a többi pénzt KAJÁRA költsd meg az alap kiegekre.

2015. júl. 7. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!