Milyen kreatint vegyek?
olyan csúnya szó az a fehérjére,hogy szedtem
mondd inkább,hogy ittam
egyébként monohidrátot
monohidrátot, ha nem magas a vérnyomásod, és a veséddel sincs baj, ha a kettő közül bármelyikkel baj van, akkor ne használd
ha jól emlékszem a muscle teamnél a legolcsóbb, 3290/kg, ha haver el tudja vinni neked tatabányáról, akkor nem kell kiperkálnod az 1700 Ft-os szállítást
a stillmassnál 4200/kg és hó végén szokott lenni ingyenes szállítás, csak csomagolási díjat (300 Ft) kell fizetni, máskülönben + 1100 Ft száll.
mindkettő mikronizált kreatin-monohidrát
Köszi !
És hogy szedjem mert a stillmass oldalán azt olvastam hogy idézem: Napi ajánlott adag 80kg súlyú edző egyén esetében 4g (20kg-ként 1g)
Máshol például shop builderen meg azt írják hogy napi 20 grammot.
Többféleképpen szokták használni. Van aki úgy csinálja hogy 10 nap feltöltés és utána 20 napig szintentartas, szünet, és egy idő után kezdi előről, van aki a szintentartó adagot használja huzamosabb ideig.
IDÉZET:
"Neked feltöltéskor 6 napig napi 4 x 5g legyen, utána elég 2x5g is. Mehet edzés után a protein+dextrózos turmixba az egyik 5grammos adag. A többi adag kaja előtt legyen 15-20 perccel.
50g dextróz menjen edzés után. Máskor nem kell gyors ch.
A zab mennyisége egyénenként változó, a ch beviteled legyen meg 5-6g x ttkg naponta. De kb 100g zabot nyomathatnál reggel."
FORRÁS: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__4318..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!