Tömegnövelőt vagy kreatint vegyek?
Így van, sőt a tömegnövelőkben általában van kreatin is.
De anyagilag jobb, ha fehérjét veszel és ahhoz teszel edzés után gyors szénhidrátot. Az étrendet is rakd rendbe.
Igen, előbb a tömegnövelő.
Egyébként pl. a zöld Jumbóban van kreatin is.
Sandorzsolt most egy kicsit megkavartál..ezzel a mondatoddal.:
"De anyagilag jobb, ha fehérjét veszel és ahhoz teszel edzés után gyors szénhidrátot."
Ezt kifejtenéd?
Amúgy Full Mass-t szoktam venni..
A tömegnövelővel azért járnál jobban, mert ha jól választassz, akkor abban már eleve lesz kreatin.
A napi fehérjebeviteled pedig nem egy tápkieg tömegnövelőre kell alapozni.
Sok olyan tömegnövelő van, amik semmi extrát nem tartalmaznak, csak valaki más rakja össze neked egy bödönbe a fehérjét és a szénhidrátot, ráadásul az arányuk állandó marad. Ha kiszámolod, hogy külön véve a fehérjét és a szénhidrátot mennyibe kerülne ugyanazt az arányt elérni, szinte biztos, hogy olcsóbb lenne. Ráadásul ha extrát akarsz bele (pl. kreatin), azt is te magad rakhatod bele 'ízlésed' szerint.
Vannak persze jól összerakott tömegnövelők, de azok is drágábbak. De persze az ár/érték arányban az érték-részt a céljaid határozzák meg.
Segítség számoláshoz: [link]
mondjuk vödrös kiszerelésben lehet olcsóbb vagy ugyanannyi, mint kevergetve
én csak olyat veszek...
Nagyjából értem..és milyen fehérjét meg gyors ch-t ajánlotok?
Elég ez a 2 edzés után?
Ez a számolgatás nem nekem való..:/
Ha te rakod össze, akkor olcsóbb.
Akkor ne számolj kérdező, vegyél mhn gainert oszt jónapot. Olcsó is és kiváló. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!