Mennyi vízzel csináljam a fehérje turmixot?
Figyelt kérdés
Az nem baj,ha én csak 2-3 dl vízzel csinálom meg az 1 kanál fehérjét és 1 kanál szénhidrátot?
Ez mind csak ízlés kérdése?Vagy van valami ami miatt más mennyiséggel kellene elkészíteni?
2015. júl. 7. 09:15
2/7 anonim válasza:
Én is sűrűbben szeretem, nem baj.
3/7 A kérdező kommentje:
én nem is feltétlenül,hogy sűrűbben szeretem,nem is próbáltam még,hogy mondjuk legalább fél literrel csinálni,csupán azért mert nem akarok annyit meginni... :)
2015. júl. 7. 09:53
4/7 anonim válasza:
Tisztában vagy vele, hogy a víznek nincs számottevő tápértéke? Azaz akármit, akármennyi vízzel csinálsz, annak nem lesz tápanyagbeli különbsége.
5/7 anonim válasza:
Nemhogy számottevő, semmilyen tápértéke nincs..., de legalább a kérdés sültbuta.
6/7 anonim válasza:
"nem is próbáltam még,hogy mondjuk legalább fél literrel csinálni,csupán azért mert nem akarok annyit meginni... :)"
Aha, ebből gyanítom, hogy nő vagy.
Egyedül akkor van jelentősége a higitásnak ha valaki a tejsavóval és a szőlőcukorral max. inzulincsúcsot akar elérni. Olyankor minél higabb az oldat, annál kissebb az ozmotikus nyomása, annál gyorsabban szivódik fel és emeli meg az inzulint. Más esetben semmi jelentősége.
7/7 anonim válasza:
Viszont 10 testsúlykilónként fél liter vizet el kell fogyasztani minimum, persze ha nagyon kövér valaki ne igyon meg 100 liter vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!