Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen TESTEDZÉST ajánlotok?

Milyen TESTEDZÉST ajánlotok?

Figyelt kérdés
eddig kondiztam, 16 vagyok és azért akarok inkább testedzésre áttérni mert a csontokat befolyásolhatja a fejlődésben. gyakorlatokra lennék kíváncsi ami otthon is végezhető.

2015. júl. 6. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Már nem folyásolja be 16 évesen a csontnövekedést. Amúgy 20 éves kordig még nőhetsz, de már valószínű elég érett vagy az edzéshez. Ha vagy olyan szinten mint egy átlag 16 éves, akkor simán mehet a kondi. Nyilván bemelegítesz, közepes súllyal 8-12 ismétlés között nyomod.
2015. júl. 6. 21:24
 2/3 A kérdező kommentje:
igen 12es ismétléssel csináltam. de van egy ismerősöm aki megállt a növésben a kondi miatt.
2015. júl. 7. 09:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen? Hány évesen kezdte? Egyébként nem árt elmenni egy sportorvoshoz mielőtt elkezded. A sportorvos megállapítja, hogy elkezdheted-e vagy sem.
2015. júl. 7. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!