Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az edzéstől alapból nagyobbak...

Az edzéstől alapból nagyobbak az izmok? (Kifejtem lent. )

Figyelt kérdés

Már fél éve nem edzettem, most ismét elkezdtem és 5 napja karoztam utoljára, és azóta is 1 centivel nagyobb a karom, szemmel láthatóan formásabb, tehát nem olyan, mikor nem edzek és van egy "lejtés" a bicepsznél, hanem a bicepsz vállhoz közeli részével egyszintű. Remélem ezt értitek, erre gondolok: [link]

Nem hiszem, hogy 5. napja be lenne durranva, az elég irreális, szerintem.(Kövezzetek meg, ha van ilyen.) A leghosszabb idő 1,5 nap volt eddig, amíg éreztem a bedurranást.

Tehát az izmok alapból nagyobbak, ha edzek és, ha leállok az edzéssel, akkor nem csak, hogy izmot veszítek, de össze is megy mindenhol. Ezt minek nevezik? Vagy csak én képzelem be, vagy van ilyen?

2015. júl. 6. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Izom hypertónia. Az edzéstől az izomsejtek megnagyobbodnak. Ettől lesz tónusosabb a bicepszed és nem olyan lapos.
2015. júl. 6. 12:05
 2/5 Musclemore ***** válasza:
Betöltődtek a glikogénraktáraid.
2015. júl. 6. 12:08
 3/5 A kérdező kommentje:
A hypertóniáról nem nagyon találok semmit, angolul olyasmit találtam, hogy nehezebb nyújtani/mozgatni a megnövekedett "izomtónus" miatt.
2015. júl. 6. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ja bocs, azért nem találtál semmit mert összekvertem.

Izom hypertrófia. Egy orvostanhallgató magyarázta nekem egyszer.

[link]

2015. júl. 6. 12:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Aha, köszi. :)
2015. júl. 6. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!