Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 20 éves fiú vagyok, úszogumim...

20 éves fiú vagyok, úszogumim van, nagy a fenekem, vastagak a combjaim és a melleim is nagyobbak, mint kéne. Mit tegyek, hogy kicsit jobb alakom legyen?

Figyelt kérdés
Nem vagyok elhízva egyáltalán, csak néhol eléggé aránytalan a testem

2015. máj. 31. 23:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%
De el vagy. Szálkásító étrendre guglizz, majd kövesd. Ha valami nem világos akkor "alapsimeretek" és " sárga kapszula". Mivel 70%-ban étrenden múlik a sikeres zsírleadás, a maradék 30%-ban kellene valami sportot is űznöd, súlyzós edzés/futás, igazábl akármi. Heti 2-3x (kb egy órát)
2015. jún. 1. 00:05
 2/23 anonim ***** válasza:
36%
sargakapszula.hu
2015. jún. 1. 00:09
 3/23 A kérdező kommentje:
nem vagyok elhízva
2015. jún. 1. 00:11
 4/23 anonim ***** válasza:
56%
Csak nehéz a csontod, tudjuk.
2015. jún. 1. 00:18
 5/23 anonim ***** válasza:
71%

"20 éves fiú vagyok, úszogumim van, nagy a fenekem, vastagak a combjaim és a melleim is nagyobbak, mint kéne"

Ez nálam azt jelenti, hogy el vagy hízva.

2015. jún. 1. 00:21
 6/23 anonim ***** válasza:

jobb alak? ha nálad a jobb alak nem kerekebbet jelent akkor valószínüleg a tónusosabb/izmosabb alakra gondolsz te is.

Ezt kétféle képpen lehet elérni, izmot növelsz vagy zsírt adsz le. Na ha te a melleid alá még izmosodnál akkora zsírcsöcseid lennének, hogy nem lenne jobb alakod, így csak az marad, hogy zsírt adj le. Akinek pedig zsírt kell leadnia, hogy jobban nézzen ki az el van hízva... Más kérdés, hogy pl lehet BMI alapján pont megfelelő a súlyod, ez csak annyit jelent, hogy az átlagnál is kevesebb az izom rajtad viszont zsíros vagy. El vagy hízva, de neked nem ezzel lesz a bajod hanem a mentalitással..

2015. jún. 1. 00:27
 7/23 anonim ***** válasza:

életmódváltás: kevesebb energiát vigyél be tartósan, mint amennyit elfogyasztasz, és akkor csökkenni fog a súly.

A szar kaják helyett próbálj meg több gyümölcsöt/zöldséget enni.

Fokozatosan egyre több mozgást iktass be a mindennapokba, nem kell az elején rögtön megszakadni, az a szívnek se jó, lényeg a rendszeresség.

Dohányzás, sok alkohol, stessz kerülendő.

2015. jún. 1. 00:35
 8/23 anonim ***** válasza:
84%
Én biztos nem ajánlanék sok gyümölcsöt egy zsíros, izomtalan embernek.
2015. jún. 1. 00:43
 9/23 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok már, de csak látom magamat, h el vagyiok-e hízva...És nem vagyok.

Senki soha nem mondta még nekem h el vagyok hízva

2015. jún. 1. 00:43
 10/23 anonim ***** válasza:

Senki nem haragszik, de te se haragud ha kép nélkül, a leírásod alapján tudunk csak dönteni. Ha már képet nem raksz fel (tehetnél) legalább azt megtudnád mondani, hogy az alábbiak közül kb melyikhez állsz legközelebb jelenleg?

[link]

2015. jún. 1. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!