20 éves fiú vagyok, úszogumim van, nagy a fenekem, vastagak a combjaim és a melleim is nagyobbak, mint kéne. Mit tegyek, hogy kicsit jobb alakom legyen?
"20 éves fiú vagyok, úszogumim van, nagy a fenekem, vastagak a combjaim és a melleim is nagyobbak, mint kéne"
Ez nálam azt jelenti, hogy el vagy hízva.
jobb alak? ha nálad a jobb alak nem kerekebbet jelent akkor valószínüleg a tónusosabb/izmosabb alakra gondolsz te is.
Ezt kétféle képpen lehet elérni, izmot növelsz vagy zsírt adsz le. Na ha te a melleid alá még izmosodnál akkora zsírcsöcseid lennének, hogy nem lenne jobb alakod, így csak az marad, hogy zsírt adj le. Akinek pedig zsírt kell leadnia, hogy jobban nézzen ki az el van hízva... Más kérdés, hogy pl lehet BMI alapján pont megfelelő a súlyod, ez csak annyit jelent, hogy az átlagnál is kevesebb az izom rajtad viszont zsíros vagy. El vagy hízva, de neked nem ezzel lesz a bajod hanem a mentalitással..
életmódváltás: kevesebb energiát vigyél be tartósan, mint amennyit elfogyasztasz, és akkor csökkenni fog a súly.
A szar kaják helyett próbálj meg több gyümölcsöt/zöldséget enni.
Fokozatosan egyre több mozgást iktass be a mindennapokba, nem kell az elején rögtön megszakadni, az a szívnek se jó, lényeg a rendszeresség.
Dohányzás, sok alkohol, stessz kerülendő.
Ne haragudjatok már, de csak látom magamat, h el vagyiok-e hízva...És nem vagyok.
Senki soha nem mondta még nekem h el vagyok hízva
Senki nem haragszik, de te se haragud ha kép nélkül, a leírásod alapján tudunk csak dönteni. Ha már képet nem raksz fel (tehetnél) legalább azt megtudnád mondani, hogy az alábbiak közül kb melyikhez állsz legközelebb jelenleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!