Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Első kreatin beszedése,...

Első kreatin beszedése, kicsit bizonytalan vagyok?

Figyelt kérdés
Tehát megvolt 6kor most az 5g, amit 5dl(fél liter) víz keretein belül ittam meg. Na most felráztam hagytam egy picit oldódni bele néztem a víz megvan de a kreatin annyira feloldódott hogy semmi nyoma. Ízben sem éreztem. Ez normális ennek így is kell lennie? Olyan mintha sima vizet ittam volna. :D
2015. júl. 6. 06:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen kreatin pontosan? Bár nem értem minek ittál meg fél liter vizet mellé :D. Gondolom te is hallottad, hogy minden gramm kreatin mellé egy deci vizet számolunk, de ez nem azt jelenti, hogy ha 10g-ot megiszol, akkor húzzál le egy liter vizet, hanem a napi vízbevitelre vonatkozik
2015. júl. 6. 08:38
 2/7 anonim ***** válasza:
1. Kétlem, hogy a napi vízbevitelre vonatkozna. Egy liter víz az édes kevés egy napra. A monohidrát szarul oldódik, szerintem ezért ajánlanak hozzá ennyi vizet.
2015. júl. 6. 09:32
 3/7 anonim ***** válasza:
A kérdésre elfelejtettem válaszolni: Normális, a monohidrátnak legalábbis nincs semmi íze.
2015. júl. 6. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Van amelyik langyos/meleg vízben jobban oldódik, de ez nem jelenti azt, hogy ha rendesen feloldódik hideg vízben is, akkor az nem kreatin. Íze pedig szerencsére nincs.
2015. júl. 6. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:
igen normális mert a kreatinnak nincs ize.
2015. júl. 6. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam, hogy naponta 1 liter vizet igyon, hanem, hogy annyi szükséges 10g kreatin mellé naponta. Csak sokan/mint a kérdező/ úgy értelmezik, hogy minden gramm kreationhoz 1dl vizet kell meginni, ezért lehúznak egy liter vizet egyhuzamban. Én pedig azt próbáltam elmagyarázni, hogy nem kell egyhuzamban meginni azt a liter vizet. Éppen elég ha 1dl vízben feloldja az 5 grammot és azt megissza, mivel /jó esetben/ a nap folyamán megiszik több liter folyadékot.
2015. júl. 6. 10:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló gondolatmenetét kiegészítve. Az átlagos napi folyadékmennyiség mellé kell kreatinszedés alatt a grammonként+1deci. :-)
2015. júl. 6. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!