Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 14 százalék testzsír jó vagy...

14 százalék testzsír jó vagy rossz? 17/f

Figyelt kérdés

176cm vagyok 75 kiló és állitolag ha nem csal a mérleg 14,37% a testzsirszázalékom,Szerintetek jó? vagy kéne durvább kardiót bevetnem?

[link]

2015. júl. 5. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem rossz. Szerintem inkább tömeget kéne még felszedned, de hát kinek mi a célja...
2015. júl. 5. 10:54
 2/6 A kérdező kommentje:
probálgatok felszedni tomeget, csak nehéz hiába eszek barmit direkt ilyen zsiros dolgokat eszek meg sok hust foleg este eszek a legtobbet és nem nagyon akarok hizni
2015. júl. 5. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt az iskolai testzsír mérős felmérésből tudod?

Jó ha tudod, hogy az valami jó kis pénzlehúzós móka volt, olyan vacak mérési eredményeket a világ nem látott, mint amit az szolgáltatott. Szóval ha nem komoly helyen mérték, akkor ne erre építs.

2015. júl. 5. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz nagyon a testzsírszázalékoddal.Ezek csak számok.Te látod, hogy reálisak-e.Nem mindegy, fogy egy kis vékony gyerek vagy 14%-os testzsírralés semmi izommal vagy egy 120 kilós színizom vadálatt 5%-os testzsírral .Te látod, hogy kövér vagy e vagy nem,izmos vagy nem.Ennek megfelelően eddzél.Szerintem nem kell durvábban kardióznod .A képet elnézve szerintem az izomépítésre fókuszálj,hiszen nem vagy zsiros és az izmaid elég jól állnak.Felesleges sokat kardióznod, esetleg levezetésnek edzés végén egy 20-25 perc futás, biciklizés.
2015. júl. 5. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:

"probálgatok felszedni tomeget, csak nehéz hiába eszek barmit direkt ilyen zsiros dolgokat eszek "

Ööö sárga kapszula esetleg?

2015. júl. 5. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Valahol ott lehetsz,úgyhogy nagyjából stimmel a 14%.Szerezz színt barnulj le mert kréta vagy,vágasd le ezt a borzalmas hajat rendesre és nem lesz ez rossz 17 évesen.
2015. júl. 5. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!