Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tanács, tipp edzéstervhez?

Tanács, tipp edzéstervhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az elmúlt időszakban nagyon puhány lettem, érettségi alatt nem igen volt időm sportolni. Mostanra 97,5 kg-t nyom a szobamérleg (nagy szerencse, hogy magas vagyok kb: 191 cm)és szeretném az erőlétem fejleszteni, valamint a felesleges kilókat leadni. Születésnapomra kaptam egy kondigépet, amit ma raktam össze. A kondigép tulajdonságai: 5 funkciós (5 féle gyakorlatot lehet rajt végezni)

- Nyakhoz húzás

- Háthoz húzás

- Mellhez húzás

- Láb

- Váll

Tanácsokat szeretnék kérni, valami frappáns edzéstervhez. Hány KG súlyokkal edzek? Hány sorozatban és mennyi ismétléssel? Tudom, másodpercek alatt letölthetek egy kezdő edzéstervet a netről.. Csak sajnos 10 oldalból 8 olyan edzéstervet kínál, ami bogyókhoz, szteroidokhoz alkalmazkodik, (mérgezni meg nem akarom magam). Esetleg táplálkozáshoz, egy nem túl bonyolult étrendet is elfogadok, ha valaki írna segítségképpen. Válaszokat előre is köszönöm :)

2015. júl. 2. 19:03
 1/2 anonim ***** válasza:
A Sárga Kapszulát töltsd le. Nincs itt semmilyen szteroid meg bogyó, csak táplálékkiegészítőt akarnak rád sózni a neten, de ameddig nincs étrended az izomépítéshez, addi semmi értelme ilyesmit venni. Olvasd el a könyvet, segít eligazodni.
2015. júl. 2. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:

szóval kiadtatok rengeteg pénzt egy gépre, de még az edzés alapjaival sem vagytok tisztában... küldök egy kézfogást, annak aki kondigépet vett neked ajándékba :D na meg egy sátáni kacajt.

Olvasd el a Sárga kapszula című ebookot, utána pedig google - alapismeretek (shop.builder) cikksorozatot.

2015. júl. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!