Mennyi idő alatt lehet leadni 2-3cm fölösleget a hasamrol?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nincs helyi zsiregetes.De a lenyeg hogy kb.2-3cm fogyas kene ahhou hogy latszodjanak a kockaim.Elkezdtem a Tabata edzést emellett sulyzuzok es augusztustol folytatom a kezolabdat.Addig is nyaron sokat jarok uuszni a strandra.Mennyi ido lehet elerni ezt a fogyast?Igyrkdzrm amennyire lehrt a kajat is rendberakni bar ez nem olyan konnyu mert azt eszem amit itthon foznek esetleg a mennyisegen tufok valtoztatni.
14/F
2015. júl. 1. 15:26
11/17 A kérdező kommentje:
*Okés nem Oméd
2015. júl. 1. 21:01
12/17 anonim válasza:
1 hónapra saccolom maximum, nincs rajtad sok zsír, bár a kajád nincs kiszámolva. Azt se tudom mekkora tömeg van rajtad. Ha nem jön össze, akkor azért ne fogyassz a végtelenségig.
13/17 A kérdező kommentje:
Okes kossz en is valahogy igy saccoltam csak kellett egx kis megerosites
2015. júl. 2. 08:11
14/17 anonim válasza:
Szeresd a tested bébi! Na, de most komolyan. Te is és én is tudjuk hogy ott vannak azok a kockák. Ez a metódus csak akkor fog működni hogyha bevallod hogy szép vagy. Ha a keményebb verzióhoz ragaszkodsz, akkor a heti 1000 felülést ajánlanám. Bármit is csinálsz, semmi módon ne a bánat és a Nutella legyenek a legjobb barátaid. A kés alá se feküdj, hiszen az napok alatt vissza jön. Egy a fontos: ne bújd a body builder magazinokat minden nap, hisz az se segít.
15/17 anonim válasza:
Belenézek a varázsgömbömbe és megmondom. Meg van : 8 év
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes és értelmetlen válaszokat.Alig egy hét laza diéta,has és tabata edzés után már kezd kirajzolodni mind a 6 kockám bár még nem olyan nagyon de látszanak.És egy honap alatt 12cm-el csokkent a derekbosegem is.
2015. júl. 3. 20:51
17/17 Osynho válasza:
Majd, ha mind a 8 kirajzolódik... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!