Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő alatt lehet leadni...

Mennyi idő alatt lehet leadni 2-3cm fölösleget a hasamrol?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nincs helyi zsiregetes.De a lenyeg hogy kb.2-3cm fogyas kene ahhou hogy latszodjanak a kockaim.Elkezdtem a Tabata edzést emellett sulyzuzok es augusztustol folytatom a kezolabdat.Addig is nyaron sokat jarok uuszni a strandra.Mennyi ido lehet elerni ezt a fogyast?Igyrkdzrm amennyire lehrt a kajat is rendberakni bar ez nem olyan konnyu mert azt eszem amit itthon foznek esetleg a mennyisegen tufok valtoztatni.

14/F

2015. júl. 1. 15:26
1 2
 1/17 Osynho ***** válasza:
Ha tudod, hogy nincs helyi fogyás, akkor nem értem miért kérdezed? :) Honnan tudjuk, hogy milyen a genetikád? Lehet, hogy a legvégén megy le a hasadról. Akkor sok idő. Lehet, hogy könnyebben lepucolod. Főleg így nem lehet válaszolni, hogy nincs étrended, ami az alapja a dolognak.
2015. júl. 1. 16:04
 2/17 Osynho ***** válasza:
Egyébként meg nagyon fiatal vagy még, mindenképpen változik a tested, így nem szabad semmit túlzásba vinni. Ne legyél türelmetlen. :)
2015. júl. 1. 16:04
 3/17 A kérdező kommentje:
Azert kerdeztem igy mert minden mas testreszemen nagyon keves a zsir.A hasamon is csak 2-3cm folosleg van.
2015. júl. 1. 16:18
 4/17 anonim ***** válasza:
NO HELYI FOGYÁS
2015. júl. 1. 17:34
 5/17 A kérdező kommentje:
Tudom.De az a kerdesem hogyha mashol nincs rajtam zsir már csak a hasamon 2-3cm azt mennyi idő leadni?Rendszeres sport,súlyzós éd tabata edzés mellet?
2015. júl. 1. 17:52
 6/17 anonim ***** válasza:
Étrend?
2015. júl. 1. 18:03
 7/17 A kérdező kommentje:
Az étrendemben az van amit itthon főznek.Viszont a mennyiségen nagyban tudok változtatni.A mai etrendem pl.kb.1700 kalóriát tartalmazott.
2015. júl. 1. 18:41
 8/17 anonim ***** válasza:
Rendben lehet, csak nehogy izmot veszíts. Az összetevőkre próbálj valamennyire figyelni.
2015. júl. 1. 19:29
 9/17 anonim ***** válasza:
Persze csak ha van befolyásod.
2015. júl. 1. 19:29
 10/17 A kérdező kommentje:
Oméd koszi igen amennyire tudok figyelek hogy a husok megmaradjanak csak a ch-t es a zsirt csokkentem:D És akkor mennxi idő ezt a par centit lefogyni?Mert ahhoz hogy rendesen latszodjanak a kockáim ahhoz olyan 0,5-1cm-el kissebnek kene elol lennie.
2015. júl. 1. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!