Tömegelés, zsirosodás (bövebben lent)?
Fél éve tömegelek, most 66kg vagyok,elég sok kg jött fel... vékonyan kezdtem de velük eggyüt zsír is mert össze vissza zabáltam mindent.Az egyetlen hely ahol már gázul néz ki az a medence csontomon van amit úszoguminak is hivnak... DE még nem nagyon szeretnék szálkásítani csak azzal az egy feltétellel ha ezt nem tudom máshogy ledolgozni.
Tehát le lehet valahogy dolgozni ott az oldalamnál miközben "óvatosan" tömegelek tovább? Azt tudni kell hogy az utobbi 2 hónapban nem hasaztam és most kezdtem el újból.
A kérdésben le írtam hogy nem nagyon figyeltem a kajára csak sokat tömtem magam,ez alatt azt értem hogy a csirke rizs,hal,mellé becsúszott tészta meg sok szendvics is a suli miatt.. Egyébként a jumbot is iszom(zöldet) és azt javasolták páran hogy figyeljek a szénhidrátra meg váltsam le a zöld jumbot sárgára...
Várom a válaszokat/tapasztalatokat.
Hát ha végcélra gondolsz 80kg de ha sikerülne a 72-75 környéke akkor már nyugodtan le szálkásítanák lgfeljebb megint vissza tömegelek.(173 cm vagyok)
Akkor azt mondod hogy szálkásítás nélkül nem tudom eltüntetni az úszó gumit?
52kg kezdtem az egészet elég vékony voltam,de így hogy ennyi rám jött fél év alatt még így is meg van a felső 4 kockám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!