Ez jó eddzésterv és étrend?
Figyelt kérdés
185cm a magasságom (még növök), a súlyom pedig 80-100 kg közötti, 15 éves vagyok. Az eddzésterv a következő: fegyenceddzés + szünidőben hetente 3, 1km-es úszás, míg máskor csak 1 úszás/hét.
Bár elég sok zsír van rajtam, az elég jól eloszlik, kivéve az alhasi részt, ezért diétázni is szeretnék, ami az lenne, hogy: reggeli: 1 pohár tej, ebéd: valamilyen madár mellhúsa, vagy folyami hal(harcsa, süllő/fogas, ropogósra sült keszeg)+rizs vagy krumpli, vacsora: zöldségek, néha 2db főtt tojás, és a tojás helyett még valami, mert még ide nem jutott eszembe semmi se. Napközben pedig többféle gyümölcs.
Ha nem kell az egészet kidobni, akkor a mennyiségégben is segítséget kérnék.
2015. jún. 29. 14:00
1/3 anonim válasza:
A google-ba írj be 3 szót:
- sárga kapszula
- alapismeretek
2/3 anonim válasza:
Juj, ez nagyon szar... Mi az, hogy diétázni IS szeretnél? Egyszerre nem fog menni a kettő, ráadásul a fegyencedzéssel csak egy nagyon alacsony szintre fogsz eljutni (el ne hidd, hogy aki ezt reklámozza és faszányos teste van, az ezzel nőtt meg). Kezdő edzéstervnek pl. jó ez: [link] étrendeket meg itt találsz: [link]
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az útmutatást!!! Úgy gondolom, hogy az eddzőterembe előkészítő eddzést fogom egyenlőre csinálni, az étrendről még csak annyit értettem meg, hogy sok fehérje, eddzés után szénhidrátpótlás, megfelelő vitamin ellátottság szükséges, meg egy kevés (telítetlen) zsír, sok víz, de majd nézek pontosabb étrendet.
2015. jún. 29. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!